Facebook Pixel Ήθελε σαν τρελός Ολυμπιακό ο Μπερμπάτοφ!
| 2015-09-03 10:15:00

Ήθελε σαν τρελός Ολυμπιακό ο Μπερμπάτοφ!

Ήθελε σαν τρελός Ολυμπιακό ο Μπερμπάτοφ!

Ο SportDog συνεχίζει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το "φλερτ" του Βούλγαρου με τους Ερυθρόλευκους. Τι μήνυμα είχε στείλει ο παίκτης, μέσω του ατζέντη του, προς το Λιμάνι;

Αν ο Μάρκο Σίλβα είχε δώσει το "οκ" για την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, τώρα ο Βούλγαρος άσος θα ήταν παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς η πλευρά του παίκτη είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με την "ερυθρόλευκη" διοίκηση, πριν ο Πορτογάλος τεχνικός αναλάβει επίσημα καθήκοντα στους Πειραιώτες.

Όπως αποκάλυψε ο SportDog, ο τεχνικός των πρωταθλητών ήταν αυτός που χάλασε την κλεισμένη μεταγραφή του Μπερμπάτοφ στο Λιμάνι, μιας και ήθελε για την κορυφή της επίθεσης έναν πιο νέο σέντερ φορ, με μεγαλύτερες φιλοδοξίες και διαφορετικά χαρακτηριστικά (να πιέζει τα αντίπαλα στόπερ).

Το deal του Ολυμπιακού με τον πρώην άσο της Γιουνάιτεντ ήταν τελειωμένο κι απέμενε μόνο η έγκριση του Μάρκο Σίλβα για να ολοκληρωθεί και τυπικά. Μάλιστα, ο μάνατζερ του Βούλγαρου φορ είχε έρθει και στην Ελλάδα για συζητήσει και να συμφωνήσει τελικά με τους "ερυθρόλευκους".

Στη συνάντηση που έγινε ανάμεσα στους πρωταθλητές και την πλευρά του ποδοσφαιριστή υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων, ενώ φαίνεται ότι τα βρήκαν και στο οικονομικό. Ο ατζέντης, μάλιστα, του παίκτη είχε πει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι ο πελάτης του θέλει πολύ να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα! 

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και η ερυθρόλευκη" διοίκηση διεμήνυσε στον μάνατζερ του Μπερμπάτοφ ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μόλις αναλάβει την ομάδα ο νέος προπονητής. Ο Βούλγαρος ήταν, λοιπόν, σταντ μπάι για αρκετό διάστημα, ωστόσο απογοητεύτηκε που ποτέ τελικά δε δέχθηκε κλήση για να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα. Δεν πίστευε, βλέπετε, ότι θα μπορούσε ο Μάρκο Σίλβα να μην το θέλει στην ομάδα του... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χοντρό παρασκήνιο με Μπερμπάτοφ και Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags