Facebook Pixel Σταμάτησε στα 7 η Ντόρτμουντ!
| 2015-10-28 23:44:00

Σταμάτησε στα 7 η Ντόρτμουντ!

Σταμάτησε στα 7 η Ντόρτμουντ!

Η Πάντερμπορν έκανε το... λάθος να προηγηθεί απέναντι στην Ντόρτμουντ, η οποία την «σκόρπισε» με 7-1 και πήρε εύκολα το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Γερμανίας.

Για να πάρει το προβάδισμα η Πάντερμπορν χρειάστηκε ένα τεράστιο... δώρο του Ρομάν Μπούρκι. Ο τερματοφύλακας της Ντόρτμουντ προσπάθησε να ντριμπλάρει, ο Λάκιτς τον κατάλαβε και σημείωσε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του. Οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων, όμως, κράτησαν λίγο. Ελάχιστα για την ακρίβεια. Στο 25' ο Ράμος έκανε το 1-1, στο 30' ο Κάστρο «έγραψε» το 2-0 και στο 43' ο Καγκάβα με υπέροχο τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1!

Τα πάντα είχαν κριθεί, αλλά η Ντόρτμουντ δεν... χαλάρωσε. Ίσα – ίσα συνέχισε με το... πόδι στο γκάζι. Και μέσα σε ένα τρίλεπτο (55'-58) σημείωσε ακόμα δύο τέρματα με τον Γκουντογκάν (πέναλτι) και τον Κάστρο. Ο εφιάλτης για την Πάντερμπορν, όμως, δεν είχε ολοκληρωθεί, αφού η Ντόρτμουντ... φύλαγε ακόμα δύο τέρματα για το τέλος. Στο 87' ο Πίστσεκ έκανε το 6-1 και ο Μχιταριάν στο 89' διαμόρφωσε το τελικό 7-1!

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags