Facebook Pixel Τελικός είναι μόνο για τον Παναθηναϊκό!
| 2015-10-31 21:04:00

Τελικός είναι μόνο για τον Παναθηναϊκό!

Τελικός είναι μόνο για τον Παναθηναϊκό!

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξηγεί γιατί το ντέρμπι είναι τελικός μόνο για τον Παναθηναϊκό και όχι για την ΑΕΚ, ενώ αναλύει τι θα σημαίνει η νίκη για τους "πράσινους" και τι θα γίνει σε περίπτωση μη νίκης...

Πέρασαν οκτώ χρόνια από τότε. Από την τελευταία φορά, που είδαμε στην Λεωφόρο παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Είναι πολύ ευχάριστο, ότι ήρθε η ώρα να το ξαναδούμε. Τα ντέρμπι είναι το οξυγόνο του ποδοσφαίρου. Η προετοιμασία όλη την εβδομάδα, ο αγώνας και το άγχος και τα παρεπόμενα ανάλογα με το αποτέλεσμα. Τότε ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει την ΑΕΚ με 4-1 σε ένα παιχνίδι, που είχε γίνει για τα play off.

Τώρα αυτό το παιχνίδι μοιάζει με τελικό για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα είναι σε συνεχή αμφισβήτηση από τον κόσμο μετά το κάζο του ευρωπαϊκού αποκλεισμού το καλοκαίρι , φαινόταν να είχε επανέλθει η ηρεμία μετά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες, αλλά η ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-1 στην Τούμπα και το νέο μπλακ-άουτ φούντωσε και πάλι την δυσαρέσκεια του κόσμου απέναντι σε όλους , όσους είναι στην ομάδα.

Για αυτό τον λόγο αυτό το ντέρμπι είναι τελικός για τον Παναθηναϊκό. Κερδίζει; Κάνει την πρώτη του μεγάλη νίκη στην χρονιά και ο Αναστασίου και οι παίκτες αγοράζουν χρόνο ηρεμίας μέχρι το ερχόμενο Σάββατο και το ματς με τον Ατρόμητο. Φέρνει ισοπαλία, η χάνει; Απρόβλεπτες οι εξελίξεις στην ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει έντονη αντίδραση από τον κόσμο, που έχει απαιτήσεις από αυτή την ομάδα και καλά κάνει.

Αντίθετα το παιχνίδι δεν είναι τελικός για την ΑΕΚ. Και ο λόγος είναι, ότι στον πάγκο θα έχει νέο προπονητή. Ακόμα και αν χάσει η ΑΕΚ σίγουρα θα υπάρξει γκρίνια για την τρίτη σερί ήττα σε ντέρμπι , αλλά θα υπάρχει και η προοπτική της επόμενης ημέρας με τον Πογέτ στον πάγκο.

Το γεγονός ότι είναι τελικός ίσως κάνει πιο αποφασιστικούς τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που θα έχουν και την αβάντα της έδρας . Μπορεί ο κόσμος να έχει παράπονα από την ομάδα, αλλά στην αρχή είναι σίγουρο, ότι θα σπρώξει με τις φωνές του τους παίκτες για ένα γκολ και τη νίκη. Ένα δεύτερο στοιχείο είναι, ότι ο Παναθηναϊκός φρέσκαρε βασικούς παίκτες στο κύπελλο σε αντίθεση με την ΑΕΚ. Αυτά τα δύο δίνουν αβαντάζ για τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Αλλά επειδή είναι απρόβλεπτη η ομάδα φέτος και δεν πείθει μέχρι τώρα όλα είναι πιθανά.

ΥΓ: Εξι αγωνιστικές χωρίς γκολ για την κλάση του Μπέργκ είναι πολλές. Για να δούμε…..

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags