Facebook Pixel Συγκίνηση για Τίτο, αλλά... 2-2 η Μπάρτσα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-05-03 18:57:00

Συγκίνηση για Τίτο, αλλά... 2-2 η Μπάρτσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκίνηση για Τίτο, αλλά... 2-2 η Μπάρτσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο ματς που σημαδεύτηκε από τις εκδηλώσεις στη μνήμη του αδικοχαμένου Τίτο Βιλανόβα, η Μπαρτσελόνα έχασε τις ελπίδες που είχε για τον τίτλο, καθώς ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τη Χετάφε για το τελικό 2-2. 

Στο 23` μία ωραία συνεργασία κατέληξε στα πόδια του Λιονέλ Μέσι που σκόραρε για 28η φορά φέτος στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας με αξιώσεις στη μάχη για το "Χρυσό Παπούτσι".

Η Χετάφε κατάφερε να ισοφαρίσει στο 37ο λεπτό με τον Λαφίτα μετά από ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων, που δεν είχαν πολλές κλασικές ευκαιρίες ώστε να βάλουν δύσκολα στον Ζούλιο Σέζαρ. Η είσοδος του Τσεσκ Φάμπρεγας ζωήρεψε κάπως το παιχνίδι των "μπλαουγκράνα", που ανέκτησαν το προβάδισμα με τον Αλέξις Σάντσες στο 67ο λεπτό.

Οι παίκτες του Χεράρδο Μαρτίνο αντιμετώπισαν το υπόλοιπο διάστημα ως διαδικαστικό και οι Μαδριλένοι τους προειδοποίησαν με τον Πάμπλο Σαράμπια (έδιωξε ο Σέρχιο Πίντο) και στις καθυστερήσεις με κεφαλιά ο Λαφίτα εξανέμισε τις όποιες ελπίδες είχε η Μπαρτσελόνα για να διατηρήσει τα σκήπτρα στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags