Facebook Pixel Χαλάστηκαν στον Ολυμπιακό με τον...
| 2014-05-31 23:59:00

Χαλάστηκαν στον Ολυμπιακό με τον...

Χαλάστηκαν στον Ολυμπιακό με τον...

Με ποιον ξενέρωσαν οι Ολυμπιακοί λίγο πριν από τον τέταρτο τελικό με τον Παναθηναϊκό, που μπορεί να φέρει κι άλλο πρωτάθλημα στο Λιμάνι φέτος;

Το θέμα φέρνει στο προσκήνιο η στήλη Pick n' Scroll του σκύλου, στο twitter, που έχει αποδείξει ότι το μπασκετικό ρεπορτάζ το παίζει στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Το θέμα αυτό, λοιπόν, αφορά τον Ολυμπιακό και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, που πλήγωσε αρκετούς στο "ερυθρόλευκο στρατόπεδο", που είχαν σε μεγάλη εκτίμηση τον Ντούντα. Κι ακόμα τον έχουν δηλαδή, αν και δεν συμπεριφέρθηκε όπως θα έπρεπε στην ομάδα.

Τι υπενθυμίζει η στήλη Pick n' Scroll; Την ανακοίνωση που είχε βγάλει ο Ολυμπιακός όταν αποχώρησε από την ομάδα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, στις 15 Ιουνίου του 2012! Ότι δηλαδή ο Ίβκοβιτς αποφάσισε να συνεχίσει μόνο στην Εθνική Σερβίας, για λόγους που εξήγησε και που η ΚΑΕ Ολυμπιακός σέβεται απολύτως! Αλλά και πως αν αποφασίσει στο μέλλον να δουλέψει ξανά σε συλλογικό επίπεδο, θα είναι μόνο για τον Ολυμπιακό!..

Για την ιστορία, πριν από λίγες ώρες ο Ίβκοβιτς υπέγραψε συμβόλαιο με την τουρκική Εφές και, μάλιστα, είναι πιθανό να πάρει στην Τουρκία τον Στράτο Περπέρογλου, όπως έχει αποκαλύψει ο σκύλος... Πώς να μην ξενερώσουν μετά στο Λιμάνι με τον Σέρβο; Στο κάτω-κάτω, οι "ερυθρόλευκοι" τον σεβάστηκαν και του έδωσαν τα πάντα. Αξίζουν, άραγε, τέτοια συμπεριφορά;

Θυμηθείτε τι ανέφερε η ανακοίνωση του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2012, για το τέλος της συνεργασίας με τον Ντούντα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags