Facebook Pixel "Έλληνες θεοί Καρνέζης και Σωκράτης"! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-22 19:29:00

"Έλληνες θεοί Καρνέζης και Σωκράτης"! (ΦΩΤΟ)

"Έλληνες θεοί Καρνέζης και Σωκράτης"! (ΦΩΤΟ)

Με αφορμή την παρουσία των Ελλήνων διεθνών στο Αρακαζού η εφημερίδα Globoesporte αποφάσισε να θέσει στις ντόπιες γυναίκες το ερώτημα. Ποιος είναι ποιο όμορφος; Ποιοι κέρδισαν. Σύμφωνα με το γκάλοπ ο Ορέστης Καρνέζης και ο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Βέβαια δεν ήταν οι μόνοι που ψηφίστηκαν. Διότι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των γυναικών βρέθηκε ο Γιώργος Σαμαράς, ενώ ψήφους πήρε και ο Κώστας Κατσουράνης.

Και αν θέλετε και το… αλατοπίπερο, ιδού τι είπαν κάποιες γυναίκες για τις ψήφους που έδωσαν. Η δημοσιογράφος Άλι Νάγια εξήγησε: «Αυτό είναι το νούμερό μου» είπε κρατώντας τη φωτογραφία του Καρνέζη και συνέχισε: «Ορέστη. Σε κοιτάζω και παίρνω ενέργεια».

Η διατροφολόγος Μαρία Κανδίδο το χειρίστηκε έξυπνα ώστε να μην έχει πρόβλημα και στο σπίτι: «Μοιάζει με τον άνδρα και τι άλλο; Είναι υπέροχος. Ο Ορέστης Καρνέζης. Είναι τέλειος. Ακριβώς, όπως ο άνδρας μου».

Η Τζοάνα Βαλέντε επέλεξε «τον Σαμαρά. Είναι τριχωτός, έχει μια ξεχωριστή γοητεία», ενώ η θεραπεύτρια Κλαρίσα Μπίτενκουρτ διάλεξε Κατσουράνη. «Ηταν δύσκολο να διαλέξω. Είναι όλοι τους όμορφοι. Θα πάω με τον Κατσουράνη, αλλά όλη στην αποστολή διακατέχονται από ομορφιά» είπε με τις φωτογραφίες των διεθνών στα χέρια.

Όπως γράφει η εφημερίδα, ένας από εκείνους που προηγούνται στη ψηφοφορία, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, είναι επίσης ένας «από τους πιο… καυτούς παίκτες στην αποστολή». «Πρέπει να μείνει κι άλλο στο Αρακαζού για ν' αφήσει τον αέρα του στην πιο όμορφη πόλη» είπε η Ρεμπέκα Ρότσα, διατροφολόγος.

Τον Σωκράτη ψήφισε και η Αντρέα Ολιβέιρα: «Ο καλύτερος είναι ο Σωκράτης. Τόσο όμορφος, σαν Έλληνας θεός. Και η μητέρα μου θα τον ψήφιζε». Όπως επίσης και το ζευγάρι Τζανίν και Χόρχε ψήφισε τον Σωκράτη. «Βρίσκω ως πιο νόστιμο τον Σωκράτη» είπε η σύζυγος, με τον Χόρχε να συμπληρώνει: «Είναι ο λιγότερο άσχημος! Ο πιο φιλικός, παίζει καλά. Αλλά είπαμε είναι ο λιγότερο άσχημος (σ.σ. γέλια)».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags