Facebook Pixel Νέα προσέγγιση της ΑΕΚ σε Τζιμπούρ;
| 2014-07-21 00:14:00

Νέα προσέγγιση της ΑΕΚ σε Τζιμπούρ;

Νέα προσέγγιση της ΑΕΚ σε Τζιμπούρ;

Ανοικτό παραμένει το θέμα της μεταγραφής του Ραφίκ Τζιμπούρ στην ΑΕΚ.

Πιο δύσκολη από ποτέ φαντάζει η μεταγραφή του Ράφικ Τζεμπούρ στην ΑΕΚ. Οι επαφές των δύο πλευρών οδήγησαν σε αδιέξοδο όσον αφορά τους όρους της συμφωνίας. Τόσο στο χρονικό πλαίσιο όσο και στις προϋποθέσεις που έθεσε η «Ενωση» στη συνεργασία με τον 30χρονο Αλγερινό φορ.
Και όλα αυτά όταν στο ζήτημα παρουσιάζεται το εξής παράδοξο οι δύο πλευρές να τα έχουν βρει στο οικονομικό.
Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με δημοσίευμα της SportDay,  δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μέσα στην εβδομάδα νέα επαφή της ΑΕΚ με τον Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός θέλει να φορέσει και πάλι τη φανέλα της «Ενωσης» και ίσως επιδιώξει νέα συνάντηση.

Βέβαια η πολιτική της ΑΕΚ για τον σπουδαίο φορ δεν πρόκειται να αλλάξει. Ισως το κομμάτι που αφορά το χρονικό πλαίσιο να είναι συζητήσιμο (ο Τζεμπούρ θέλει τριετές, η ΑΕΚ προσφέρει 1+1+1, αλλά παίζει να τα βρουν σε 2+1 χρόνια) αλλά στην «Ενωση» δεν συζητούν ώστε να μην μπουν όροι στη συνεργασία προκειμένου να διαφυλαχθούν άλλα πράγματα. Οσον αφορά το θέμα της ρήτρας που «έσκασε» προχθές και γινόταν λόγος για τέτοιο θέμα στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Τζεμπούρ, η πλευρά του παίκτη ήταν κάθετη. Πράγματι στη συμφωνία του Αλγερινού με τον Ολυμπιακό υπήρχε ρήτρα 5 εκατ. ευρώ στην περίπτωση που έπαιζε σε άλλη ελληνική ομάδα.
Ομως, πάντα σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Αλγερινού από τη στιγμή που η Νότιγχαμ απέκτησε τα δικαιώματά του, αυτή παύει να ισχύει. Ετσι φεύγει ένα αρκετά σημαντικό εμπόδιο στο θέμα της μεταγραφής, μια και αν ίσχυε κάτι τέτοιο οδηγούσε το ζήτημα σε οριστικό ναυάγιο.

Η εβδομάδα που έρχεται είναι ιδιαίτερα κρίσιμη μια και στην περίπτωση που δεν υπάρξει επαφή τότε το θέμα θα «παγώσει».
Ο Δέλλας στις δηλώσεις του στην «πρώτη» της ομάδας δεν φάνηκε να «καίγεται» για επιθετικό, όμως είναι φανερό από το ρόστερ της ΑΕΚ ότι υπάρχει «τρύπα» σε αυτή τη θέση. Ο Ντ' Ακόλ και ο Αραβίδης που δεν είναι και η καλύτερή του θέση στην κορυφή φαντάζει δύσκολο να «τρέξουν» όλη τη χρονιά, ενώ ο Μπρέτσεβιτς είναι ακόμα σε στάδιο αποθεραπείας.
Αρα χρειάζεται επιθετικός. Είναι φανερό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags