Facebook Pixel Ο Η. Αντύπας σχολιάζει την κλήρωση του Ολυμπιακού
Ποδόσφαιρο
| 2014-08-29 23:00:00

Ο Η. Αντύπας σχολιάζει την κλήρωση του Ολυμπιακού

Ο Η. Αντύπας σχολιάζει την κλήρωση του Ολυμπιακού

Τα πάντα κρίνονται στο γήπεδο και εκεί θα φανεί, εάν ο όμιλος του Ολυμπιακού είναι καλός, κακός ή ανάποδος.

Σίγουρα στο άκουσμά του δεν ανοίγει κανείς σαμπάνιες, γιατί οι τρεις αντίπαλοι είναι πρωταθλήτριες ομάδες και οι δύο εκ των οποίων σε κορυφαίες ποδοσφαιρικά χώρες.

Η Ατλέτικο όχι μόνο κατάφερε το ακατόρθωτο και μπήκε σφήνα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, αλλά έφτασε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Ρεάλ. Παρεμπιπτόντως, άλλη μια φορά στο παρελθόν ο Ολυμπιακός φιλοξένησε φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ στην πρεμιέρα των ομίλων. Ήταν με την Λεβερκούζεν, η οποία είχε ηττηθεί και αυτή από την Ρεάλ, στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Και ο Θρύλος της έριξε έξι! Προς Θεού δεν λέμε, ότι θα φάει έξι η Ατλέτικο στο Καραϊσκάκη (δεν γίνονται αυτά…), αλλά η ιστορία θα επαναληφθεί ακόμα και με… μισό – μηδέν!

Η Γιουβέντους είναι πολύ μεγάλη ομάδα, για τρία σερί χρόνια κατακτά το Καμπιονάτο, αλλά βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο με την αλλαγή προπονητή και χωρίς κανείς να ξέρει το πρόσωπο που θα παρουσιάσει στο γήπεδο.

Η Μάλμε είναι ομάδα καλή επιθετικά, δυνατή στην έδρα της, αλλά δεν προκαλεί φόβο. Ειδικά όταν ο Ολυμπιακός έχει σταθεί όρθιος σε έδρες και έδρες. Προσωπικά, δεν ήθελα πάντως το πρώτο εντός έδρας ματς των Σουηδών, να είναι με τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι θα έχουν ενθουσιασμό, δεν θα είναι απογοητευμένοι και θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τις δικές τους πιθανότητες…

Αν πάμε με τη λογική, ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά έχει και τις πιθανότητές του για κάτι καλύτερο, το οποίο προσωπικά δεν ξέρουμε εάν τον συμφέρει!

Σίγουρα θα αποτελέσει τεράστια επιτυχία να βρεθεί για δεύτερη σερί χρονιά στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά το λέμε τώρα, ότι είναι προτιμότερο να διεκδικήσει τις πιθανότητές του στο Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί ένας σοβαρός Ολυμπιακός, μπορεί να φτάσει ψηλά. Με λίγο τύχη, αρκετά ψιλά. Είναι πιο βατή διοργάνωση και τρανό παράδειγμά, αποτελεί η Βασιλεία που μέσω των εξαιρετικών της εμφανίσεων στο Γιουρόπα Λιγκ, έφτασε να είναι στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας…

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags