Facebook Pixel Άλλον παίκτη του ΠΑΟΚ δεν γουστάρει ο Ρανιέρι!
| 2014-09-09 23:00:00

Άλλον παίκτη του ΠΑΟΚ δεν γουστάρει ο Ρανιέρι!

Άλλον παίκτη του ΠΑΟΚ δεν γουστάρει ο Ρανιέρι!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ - Ποιον δεν γουστάρει καθόλου ο Ρανιέρι; (-Δεν είναι ο Αθανασιάδης!)

Μεγάλη κουβέντα έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες, για τη μη χρησιμοποίηση του Στέφανου Αθανασιάδη από τον Κλαούντιο Ρανιέρι, στο παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας εναντίον της Ρουμανίας.

Σε μία εποχή που ακόμα ο Κώστας Μήτρογλου δεν είναι στο 100%, ο Ιταλός τεχνικός αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τον Κλάους και να μην τον χρησιμοποιήσει ούτε στο τέλος του ματς!   

Με τη στήλη "Sportdog Penalty" του σκύλου, να αποκαλύπτει ότι ο ΠΑΟΚ την είπε δημόσια στον Ρανιέρι για τον Κλάους, επειδή του τα είχαν μαζεμένα λόγω και της μη κλήσης στην Εθνική του Αλέξανδρου Τζιόλη!

Ξεχνάνε φαίνεται στον Δικέφαλο πως ο Τζιόλης αναγκάστηκε στις 31 Αυγούστου του 2012 να φύγει δανεικός στον ΑΠΟΕΛ, γιατί δεν θα έπαιζε με τον Ρανιέρι προπονητή στη Μονακό!

Μάλιστα ο Ιταλός είχε βρει τότε τον Τζιόλη στη γαλλική ομάδα μαζί με τον Τζαβέλα (μεταγραφές του Κουτσολιάκου και οι δύο), αλλά κράτησε μόνο τον διεθνή μπακ! Κάτι που σημαίνει ότι έχει άποψη για τις αγωνιστικές ικανότητες του Τζιόλη και, απλώς, δεν του κάνει!

Βέβαια στη ποδοσφαιρική πιάτσα λένε πως τα "πυρά" του ΠΑΟΚ για τον Ρανιέρι ήταν στοχευμένα λόγω της κόντρας που υπάρχει με την ηγεσία της ΕΠΟ γενικότερα! Και με τον Φερνάντο Σάντος  άλλωστε ο Κλάους δεν έπαιζε στην Εθνική (κόπηκε και από το Μουντιάλ για όσους δεν το θυμούνται) αλλά δεν υπήρξε αντίστοιχη τοποθέτηση κατά του Πορτογάλου...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags