Facebook Pixel Έτσι θα βγάλουμε λεφτά σήμερα από το Τσάμπιονς Λιγκ!
| 2014-09-17 18:47:00

Έτσι θα βγάλουμε λεφτά σήμερα από το Τσάμπιονς Λιγκ!

Έτσι θα βγάλουμε λεφτά σήμερα από το Τσάμπιονς Λιγκ!

Γενική εικόνα προγράμματος πάμε στοίχημα και τάσεις αγοράς...

Συνέχεια στο δεύτερο πιάτο του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρεμιέρα πάντα για τις ομάδες από τον 4ο έως τον 5ο όμιλο. Δυνατά παιχνίδια είναι στο πρόγραμμα, όπως το Μπάγερν – Μάντσεστερ Σίτι. Η βαυαρική ομάδα βρέθηκε και πέρσι απέναντι από τους Άγγλους και ο άσος του 1.60 είναι πολύ χαμηλός για τα δεδομένα του παιχνιδιού. Η Μπάγερν δεν ρολάρει ακόμα όσο θα έπρεπε και τα προβλήματα είναι αρκετά, καθώς υπάρχουν και αρκετές απουσίες, που δεν τη βοηθούν ιδιαίτερα στο να πάρει το 100% από την ομάδα του ο Γκουαρδιόλα. Η Σίτι είναι αυτή που είναι, με τη σούπερ δυναμική της παρουσία και τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Από τις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, παρ’ ότι δείχνει έντονο φαβορί η Μπάγερν.

Από κει και πέρα η Παρί Σεν Ζερμέν παίζει εκτός έδρας με τον Άγιαξ, που έχει τη σχετική εμπειρία στη διοργάνωση, αλλά πλέον δεν έχει τη δυναμική του παρελθόντος. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, εντούτοις η γαλλική ομάδα έχει βαλθεί να πετύχει από νωρίς το στόχο της και το 1.70 στο διπλό είναι αξιόλογη απόδοση. Μάχη αναμένεται να γίνει ανάμεσα στην Μπιλμπάο και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Πιο ισορροπημένο παιχνίδι απ’ ότι δείχνουν οι αποδόσεις. Κάτω από το 1.90 ο άσος. Και πάλι, δεν μας γεμίζει η ισπανική ομάδα. Οι Ουκρανοί έχουν διατηρήσει μία πολύ καλή ομάδα και δικαίως κάνουν περίπατο στο πρωτάθλημα της χώρας τους. Λογικό να είναι και στα πάνω τους, ενώ και η συνεχόμενη παρουσία στο θεσμό τους δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Η Πόρτο πληρώνει 1.22 στο ματς με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Ανώτεροι οι Πορτογάλοι, αλλά είδαμε και χθες πόσες εκπλήξεις έγιναν. Προσοχή λοιπόν. Με πλεονέκτημα η Μπαρτσελόνα στο 1.25 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Μεγάλη δοκιμασία για την κυπριακή ομάδα. Η Τσέλσι έχει τον άσο στο 1.25 κόντρα στη Σάλκε, που έχει πάμπολλες απουσίες και θα προσπαθήσει να δείξει ένα καλό πρόσωπο. Η Ρόμα παίζει στο 1.45 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δύσκολο ματς, αναμένεται μάχη, μιας και η απουσία του Ντε Ρόσι αλλάζει κάπως τα δεδομένα στο ματς αυτό. Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας παίζει στο 1.85 με αντίπαλο τη Μάριμπορ. Ίσως κάπως χαμηλή η απόδοση, καθώς οι Σλοβένοι φημίζονται για την ικανότητά τους να κάνουν εκπλήξεις.

Υπάρχουν και δύο εξ’ αναβολής παιχνίδια από την Αυστρία, τα οποία αναβλήθηκαν το Σάββατο και θα γίνουν απόψε. Προσοχή στη Ραπίντ, που δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής ότι αξίζει αυτό το άνετο διπλό. Η Γκρόντιγκ είναι στο 1.90 με την Άλταχ. Στη Φινλανδία έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια που θα γίνουν και θα χρειαστούν προσοχή. Πολλά τα ισορροπημένα ματς και ίσως έχουμε αρκετές ανατροπές σε μία χώρα όπου ούτως ή άλλως «παίζουν» πολύ αυτά τα ειδικά στοιχήματα.

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ

Στο 2.44 έπεσε ο άσος της Βάασα. Πτώση για τον άσο της Νότιγχαμ στο 1.73. Πέφτει ο άσος της Μπάγερν στο 1.69 και ο άσος της Ρόμα στο 1.57. Άνοδος για το διπλό της ΠΣΖ στο 1.78. Πέφτει το διπλό τη Σαχτάρ στο 4.20. Ανεβαίνει ο άσος της Βιτόρια στο 3.40. Πέφτει ο άσος της Κρουζέιρο στο 1.40.

Πηγή: betpicks.eu

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags