Facebook Pixel Αυτό είναι το συμβόλαιο του Νίνη!
| 2014-11-08 21:40:00

Αυτό είναι το συμβόλαιο του Νίνη!

Αυτό είναι το συμβόλαιο του Νίνη!

Με πόσα χρήματα επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο νεαρός άσος; Ποια είναι η συμφωνία του με το Τριφύλλι και ποια τα… κρυφά μπόνους; Κλικ στον Σκύλο!

Ο Σωτήρης Νίνης επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και έχει μία μεγάλη ευκαιρία για να… επιστρέψει και γενικότερα στο ποδόσφαιρο. Οι Πράσινοι τον εμπιστεύθηκαν και περιμένουν πλέον από τον νεαρό άσο να δουν… έργα!

Ο Νίνης έχει μπροστά του δύο «γεμάτους» μήνες να δουλέψει, να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση και να επιστρέψει στα γήπεδα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, παρά τη μεγάλη αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Στο Τριφύλλι βέβαια δεν του έδωσαν και κανένα… χρυσό συμβόλαιο, καθώς πλέον τα χρήματα που έπαιρνε πριν από έναν χρόνο, θα πρέπει να αποδείξει πως τα αξίζει με τις εμφανίσεις του μέσα στο γήπεδο. Για αυτό λοιπόν και ο ΠΑΟ του έδωσε ένα μέτριο συμβόλαιο με πολλά μπόνους για την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο εξάμηνο έως το καλοκαίρι θα πάρει περίπου 50-60 χιλιάδες ευρώ, ενώ αντίστοιχα λίγο πιο πάνω απ' τις 120.000 ευρώ θα είναι ο επόμενος χρόνος του (2015-16), συν κάποια μπόνους.

Από εκεί και πέρα, εάν «αναστήσει» την καριέρα του και δείξει ότι «επέστρεψε» για τα καλά, στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου οι φιξ απολαβές του, συν τα (εφικτά) μπόνους μπορεί να ξεπεράσουν και τις 200.000 ευρώ!

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: H γυναίκα ψοφάει για μεγάλο πέος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags