Facebook Pixel "Μπορεί να σε σκοτώσει ο κόσμος"!
| 2014-12-14 21:17:00

"Μπορεί να σε σκοτώσει ο κόσμος"!

"Μπορεί να σε σκοτώσει ο κόσμος"!

Πολλά και διάφορα είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά την αγχωτική νίκη επί της Κέρκυρας, αναφερόμενος στην πίεση των οπαδών, ενώ μίλησε με τον... δικό του απολαυστικό τρόπο για τους τραυματίες του ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά:

«Όταν κάνεις πρωταθλητισμό και πρέπει να κερδίσεις, αυτά θα τα αντιμετωπίσεις. Κι εμείς σήμερα είχαμε πολλά προβλήματα» είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ που απάντησε σε ερωτήσεις.

Για την άμυνα: Γίνονται πολλά λάθη. Πουλάμε πολλές φορές την μπάλα στον άξονα. Δίνουμε ασίστ στον αντίπαλο! Αυτό είναι από την κούραση, από το άγχος. Έχουμε πολύ κόσμο, απαιτητικό, μπορεί να σε σκοτώσει αν δεν έχεις την ψυχή να το αντιμετωπίσεις. Κι αυτό έχει επίπτωση και στην άμυνα μας. Το 2ο γκολ που φάγαμε από την Γκινγκάμπ ήταν ερασιτεχνικής ομάδας

Για τα προβλήματα και τους βασικούς: Ο Τζαβέλλας έρχεται από τραυματισμό, τον Γκολάσα τον ξεκουράσαμε για να παίξει σήμερα αλλά ανέβασε πυρετό. Σε σχέση με της 18αδα που πήρα χθες, έπρεπε να φωνάξω άλλους από το σπίτι. Κι όχι να μπουν αποστολή αλλά να παίξουν. Συμβαίνουν αυτά. Τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα βοήθησαν και την ομάδα και τον εαυτό τους. Αν το συγκρίνουμε με το ματς με την Καλαμαριά που είχαν παίξει πάλι είναι η μέρα με τη νύχτα. Ο Τζανδάρης καταπίνει χιλιόμετρα, πρέπει να είναι στους πέντε πρώτους στην Εύρωπη.

Για διακρίσεις στο ρόστερ: Δεν έχω παιδιά ή αποπαίδια. Όποιος είναι εδώ, έχουν πάρει όλοι τις ευκαιρίες τους. Το πλήρωσε η ομάδα, και το πλήρωσα κι εγώ αυτό. Έχουν πάρει πολλές περισσότερες ευκαιρίες κι από αυτές που δικαιούνταν. Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου; Ας βγει κάποιος να μου πει ότι τον αδίκησα. Κανένας δεν μπορεί να το πει.

Για τους τραυματισμούς: “Αν έβαζα τον Τζαβέλλα με τον Ολυμπιακό θα έπαιζε 3,5 λεπτά! Όπως και ο Μακ ήθελε να παίξει. Με παρακαλούσε. Το να θέλω να παίξω είναι θετικό αλλά τα περισσότερα παιδιά δεν γνωρίζουν τον εαυτό τους. Το πληρώνει η ομάδα, το πληρώνουν κι αυτοί. Ο Μακ με το που μπήκε στην Ξάνθη, παίζαμε με 9! Από το πρώτο σπριντ που έκανε!

Ο Μαντούρο, πάμε να παίξουμε με Παναιτωλικό. Είσαι καλά; Είμαι καλά μου λέει. Είναι 30 χρονών. Λέω άστο, είναι βαρύ το γήπεδο, άστο να σε έχω έτοιμο στο άλλο ματς. Πήγε να κάνει προπόνηση και έπαθε θλάση!

Όταν μου λέει ο γιατρός 3 βδομάδες, εγώ λέω 4! Τώρα πια; Εγώ θα λέω ποιος είναι καλά, όχι ο παίκτης. Το ίδιο και με τον Ρατς. Του λέω μην κατεβαίνεις στην Κρήτη. Όχι, θέλω μου λέει! Στο 25΄βγήκε!”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags