Facebook Pixel Στάχτη στα μάτια του κόσμου είναι!
| 2015-01-16 18:34:00

Στάχτη στα μάτια του κόσμου είναι!

Στάχτη στα μάτια του κόσμου είναι!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει μία πραγματικότητα του φετινού πρωταθλήματος σε σχέση με τον Ολυμπιακό.

 Χαλαρά, λέει, κέρδισε ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη. Ε, ψιλοφιλικό ήταν το ματς, λένε οι…πονηροί. Τώρα τα τάκλιν-καμικάζι του Μπέρτου, τα εν ψυχρώ αντιαθλητικά μαρκαρίσματα του Φλίσκα και του Σολτάνι πάνω στους παίκτες του Ολυμπιακού ήταν στάχτη στα μάτια. Ξυπνάτε. Δεν το καταλάβατε;

• Γενικά πέφτει πολύ φιλικό φέτος στα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Τώρα τι που κέρδισε στο 90’ στον Εργοτέλη και στο 91’ στη Λιβαδειά. Τι που μέσα στο Καραίσκάκη το σκορ με τη Βέροια ήταν 1-0 ως το 88’ και με τον Πανιώνιο 1-0 ως το 90’; Και που, επίσης μέσα στο Καραϊσκάκη, ο Πλατανιάς έχασε με 2-1 με τα χίλια ζόρια στο 73’; Εξυπακούεται ότι κι αυτή στάχτη στα μάτια είναι.

• Αλλά η πολύ στάχτη στα μάτια έπεσε στα παιχνίδια με τον ΠΑΣ (2-2 στο Καραϊσκάκη), με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (0-1) και με τον Αστέρα στην Τρίπολη (0-0, με 10 παίκτες ο Αστέρας σε όλο το β΄ημίχρονο).

• Τι; Δεν έχει δανεικούς ο Ολυμπιακός σε Εργοτέλη, Γιάννινα, Πανιώνιο κι Ατρόμητο; Δεν είναι κολλητός με τον Λεβαδειακό του Κομπότη; Δεν έβγαλε ο Ολυμπιακός τον Μποροβήλο πρόεδρο της Λίγκας; Αυτά δεν λένε; Όμως, για στάχτη στα μάτια του καημένου του κοσμάκη, ο Ολυμπιακός έχασε τη νικη στα μισά από αυτά τα ματς και στα άλλα μισά έφτυσε αίμα για να κερδίσει.

• Ωπ, θα έρθουν να σου πουν ο πονηροί; Πως κέρδισες 4-0 κοτζάμ Κέρκυρα; Πως κέρδισες 5-0 ολόκληρη Καλλονή μέσα στη Λέσβο; Κι έχουν και δίκιο οι πονηροί! Ο Ολυμπιακός, ο μόνιμος πρωταθλητής Ολυμπιακός απαγορεύεται να κερδίζει με 4-0 τη νεοφώτιστη Κέρκυρα μέσα στο σπίτι της. Αν βέβαια έχανε στην Καλλονή 0-1 στο ημίχρονο και στην επανάληψη με 10 παίκτες ο Ολυμπιακός γύριζε το παιχνίδι θα ήταν ξεκάθαρα άλλο ένα φιλικό.

• Κάτι σοβαρό; Αίμα και άμμος γίνεται σε όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού φέτος. Κι αίμα θα φτύσει ο Ολυμπιακός και με τον Παναιτωλικό την Κυριακή. Και στο Γεντί Κουλέ. Και στη Βέροια. Για να μείνω μόνο στο Γενάρη.

• Και θα δείτε πως θα έρθει και θα σκυλιάσει κι ο Παναιτωλικός στο Καραϊσκάκη… 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags