Facebook Pixel Συνεχίζει στην ΑΕΚ ο παικταράς!
Μπάσκετ
| 2015-05-24 16:50:00

Συνεχίζει στην ΑΕΚ ο παικταράς!

Συνεχίζει στην ΑΕΚ ο παικταράς!

Μεγάλη επιτυχία για την Ένωση η παραμονή του, όπως όλα δείχνουν!

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη στην πρώτη φάση των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος και ολοκλήρωσε μία επιτυχημένη σεζόν, η οποία τη βρήκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια.

Οι στόχοι της Ένωσης είναι υψηλοί για την επόμενη χρονιά, γι’αυτό και ο Ντράγκαν Σάκοτα θα ξεκινήσει, χωρίς χρονοτριβές, το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ. Ένας από τους παίκτες που επιθυμεί ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” να κρατήσει και στο ρόστερ της νέας περιόδου είναι ο Μαλίκ Χέρστον.

Ο Αμερικανός φόργουορντ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, ανεβάζοντας επίπεδο την ΑΕΚ. Η απουσία του από τους αγώνες με τον Άρη ήταν εξώφθλαμη, με τον Σάκοτα να επιθυμεί διακαώς την παραμονή του. Γι’ αυτό και σύμφωνα με την “Ωρα των Σπορ” θα έχει επαφή με τον Χέρστον προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα για ακόμα ένα χρόνο. Το έργο του μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς ο Αμερικανός άσος θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων το καλοκαίρι.

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags