Facebook Pixel Πράσινες βόμβες στον Άρη!
| 2015-07-31 15:00:00

Πράσινες βόμβες στον Άρη!

Πράσινες βόμβες στον Άρη!

Πάνε για μεγάλα πράγματα ο Κίτρινοι! Ετοιμάζουν χτύπημα για νυν άσο του Παναθηναϊκού, ενώ έχουν στη λίστα τους πέντε(!) ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει την πράσινη φανέλα!

Μεγάλες μεταγραφές χτυπάει ο Άρης που είναι αποφασισμένος να επιστρέψει το γρηγορότερο δυνατόν στη Σούπερ Λιγκ, αν φυσικά τη νέα σεζόν αγωνίζεται στα γήπεδα της Football League.

Οι Κίτρινοι έχουν ανεβάσει πολύ τον πήχη και κινούνται για παίκτες με εμπειρία στη μεγάλη κατηγορία, ενώ οι περισσότεροι απ΄ αυτούς έχουν αγωνιστεί σε κορυφαίες ελληνικές ομάδες.

Το τελευταίο δυνατό όνομα που ακούστηκε για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αυτό του Θανάση Ντίνα, ο οποίος δεν υπολογίζεται φέτος από τον Παναθηναϊκό, αν και πέρυσι έκανε εξαιρετικό πρώτο μισό στη σεζόν κερδίζοντας μέχρι και την κλήση του στην Εθνική ομάδα. Μετά παραγκωνίστηκε από τον Γιάννη Αναστασίου και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αν ο παίκτης μείνει ελεύθερος, ο Άρης θα τα δώσει όλα για να τον ντύσει στα κίτρινα.

Παράλληλα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις αξιόλογων παικτών προκειμένου να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο που θα κερδίσει ...δια περιπάτου την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Για το κέντρο της άμυνας παίζουν τα ονόματα των Τριποτσέρη, Κώτσιου και Στάθη, ενώ για την επίθεση έχουν ακουστεί οι περιπτώσεις των Πετρόπουλου και Μάντζιου. Το φοβερό με αυτή την πεντάδα παικτών είναι ότι όλοι έχουν συνδεθεί κατά το παρελθόν με την ομάδα του Τριφυλλιού.

Από εκεί και πέρα, ο Άρης έχει αποκτήσει ήδη τον Μελισσά, ενώ φέρεται να βρίσκεται κοντά στον Κόστλι (πρώην της Βέροιας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Όχι ρε Φετφατζίδη!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags