Facebook Pixel Τρελές ατάκες Γιαννιώτα για Μπάγερν!
| 2015-09-10 13:36:00

Τρελές ατάκες Γιαννιώτα για Μπάγερν!

Τρελές ατάκες Γιαννιώτα για Μπάγερν!

Ο νεαρός άσος έκλεψε την παράσταση στη διάρκεια της παρουσίασής του, το μεσημέρι της Πέμπτης!

Αναφέρθηκε, όπως είναι φυσικό, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Μπάγερν και προειδοποήσε τους Γερμανούς ότι δεν θα περάσουν καλά στο "Γ. Καραϊσκάκης"...

Αναλυτικά:

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει, ιδιαίτερα, στη θέση που αγωνίζεται: «Σίγουρα αυτό αποτελεί μία πρόκληση. Όταν έχεις καλούς συμπαίκτες προσπαθείς στην προπόνηση να δείξεις κάτι καλύτερο και γίνεσαι καλύτερος και εσύ. Αυτό μόνο καλό θα μας κάνει και νομίζω ότι μόνο θετικά στοιχεία μπορούμε να πάρουμε από τον μεταξύ μας ανταγωνισμό».

Για τις προσδοκίες τις δικές του αλλά και της ομάδας για τη νέα χρονιά: «Οι δικές μου προσδοκίες και της ομάδας είναι μεγάλες, από τη στιγμή που είμαστε στον Ολυμπιακό. Οι φιλοδοξίες της ομάδας είναι το νταμπλ στην Ελλάδα και μία καλή πορεία στην Ευρώπη».

Για την προσεχή αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League: «Όλοι γνωρίζουμε ποια είναι η Μπάγερν. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους, αν όχι μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη και όλοι γνωρίζουμε πως είναι ο Ολυμπιακός στο Champions League, και νομίζω ότι δεν θα περάσει καθόλου καλά στο Καραϊσκάκη».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags