Facebook Pixel Τρελάθηκε για ΠΑΟΚ ο Σπανός: "Δεν γίνονται αυτά"!
| 2015-09-28 17:51:00

Τρελάθηκε για ΠΑΟΚ ο Σπανός: "Δεν γίνονται αυτά"!

Τρελάθηκε για ΠΑΟΚ ο Σπανός: "Δεν γίνονται αυτά"!

Το «αφεντικό» του Ατρομήτου τα... έχωσε άγρια στους παίκτες της ομάδας του, ενώ μίλησε και για τις ατέλειες του Δικεφάλου. Τι είπε για Μπερμπάτοφ και το ντέρμπι με Ολυμπιακό.

Πικραμένος και απογοητευμένος από την ήττα από τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός μιλώντας στο Metropolis 95.5.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πικραμένος. Χάσαμε το ματς μέσα από τα χέρια μας. Αυτοκτονήσαμε. Όταν παίρνεις προβάδισμα στο σκορ και εν συνεχεία χάνεις το ματς με τέτοιο τρόπο δεχόμενος δύο γκολ από στατικές φάσεις είσαι όχι μόνο πικραμένος αλλά και εκνευρισμένος. Με την εμπειρία της ομάδας και τα ψηλά παιδιά που έχουμε πίσω τέτοια γκολ είναι ανεπίτρεπτα. Ειδικά το δεύτερο γκολ. Δεν γίνεται να υπάρχουν δύο παίκτες του ΠΑΟΚ στο σημείο του πέναλτι και κανείς δικός μας».

 

Για τον ΠΑΟΚ: «Μπήκε δυνατά στο ματς και μέχρι το 25’ ήταν πολύ δυνατός. Τον βοηθάει και το σύστημα που παίζει. Έχει και πολύ ποιοτικούς και γρήγορους παίκτες. Είναι γενικότερα μια ομάδα με αρετές που θα σου δημιουργήσει προβλήματα. Από εκεί και πέρα έχει και κάποιες ατέλειες. Το σύστημα που παίζει εμπεριέχει ρίσκα στην άμυνα και κάποιες φορές θα τα πληρώσει. Είναι όμως μια φρέσκια ομάδα με φρέσκιες ιδέες και παίζει επιθετικά και με ρίσκο, όπως όλες οι μεγάλες ομάδες».

 

Για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: «Ανεβάζουν το επίπεδο του πρωταθλήματος τέτοιοι παίκτες. Στρέφουν τα βλέμματα όλων πάνω στην Ελλάδα».

 

Για το επερχόμενο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Δεν υπάρχουν προγνωστικά σε τέτοια ματς. Είναι ένα ματς με όλα τα αποτελέσματα ανοιχτά. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει καινούργιο αέρα και αυτό είναι ξεκάθαρο, όμως, ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός. Ξεκίνησε με πέντε στα πέντε και έχει μια δεδομένη ποιότητα. Από εκεί και πέρα θα μετρήσει και το οξυγόνο που έχουν οι ομάδες λόγω των συνεχών παιχνιδιών. Πάντως είναι ένα ματς ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H UEFA ξέρει πόσο θα έρθει το ΠΑΟΚ – Ντόρτμουντ!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags