Facebook Pixel Γεωργιάδης: "Έχουμε λαχτάρα για το Κύπελλο"
| 2014-04-25 14:38:00

Γεωργιάδης: "Έχουμε λαχτάρα για το Κύπελλο"

Γεωργιάδης: "Έχουμε λαχτάρα για το Κύπελλο"

Για το πάθος, τη λαχτάρα και τη δίψα των παικτών του ΠΑΟΚ να στεφθούν Κυπελλούχοι μίλησε ο Γιώργος Γεωργιάδης, στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (26/4, 20:00).

"Μου κάνει εντύπωση που πέρασαν 37 χρόνια για να αναμετρηθούν οι δύο αυτές ομάδες στον τελικό. Είναι ένα ιστορικό ματς. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας, έχουμε ικανότητα κι αξία, ελπίζω να είμαστε τυχεροί και να πάρουμε το τρόπαιο", δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε στη συνέχεια: "Είμαστε μεγάλη ομάδα που στερείται τίτλους. Τα δύο τελευταία χρόνια έχουμε έναν ισχυρό ιδιοκτήτη και το αυριανό παιχνίδι θα πρέπει να είναι η αρχή για να επιστρέψουμε στα τρόπαια. Ό,τι κι αν γίνει αύριο η ομάδα θα εξελιχθεί. Το δικό μου το μέλλον δεν έχει σημασία, αλλά της ομάδας. Όπως και να έχει, τα επόμενα χρόνια θα μεγαλώσει".

Για το κλίμα στα αποδυτήρια και το δικό του άγχος από τον πάγκο, σχολίασε: "Βλέπω το πάθος που έχουν και τη δίψα για το Κύπελλο. Έχω την ίδια λαχτάρα και τον ίδιο ενθουσιασμό. Είπα στους παίκτες μου πως έχω παίξει σε επτά τελικούς κι έχω κερδίσει τους πέντε. Αν ήμουν ποδοσφαιριστής θα πετύχαινα ένα γκολ, αλλά δεν μπορώ να αγωνιστώ, δυστυχώς. Το πιο σημαντικό είναι οι ποδοσφαιριστές, αυτοί κρίνουν τα παιχνίδια, τους πιστεύω και πιστεύω πως θα τα καταφέρουν".

Για το αν προτιμά το τρόπαιο ή τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, είπε: "Ένα τρόπαιο είναι πολύ σημαντικό και εγώ αυτό που βλέπω μπροστά μου είναι το αυριανό παιχνίδι. Θα θέλαμε περισσότερους τίτλους στην ιστορία μας".

Σχολιάζοντας την πορεία του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Γεωργιάδης, τόνισε: "Χαίρομαι για την εξέλιξή του. Χαίρομαι και για το φίλο μου τον Νίκο (Νταμπίζα), καθώς τα κατάφερε παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags