Facebook Pixel Βόμβα να πέσει στην Τούμπα, αυτός θα τη γλυτώσει!
| 2014-04-29 09:45:00

Βόμβα να πέσει στην Τούμπα, αυτός θα τη γλυτώσει!

Βόμβα να πέσει στην Τούμπα, αυτός θα τη γλυτώσει!

Μόνος ένας θα μείνει ακλόνητος, παρά το κράξιμο των οπαδών, από το "στεγνό καθάρισμα" που ετοιμάζει ο Ιβάν! Δεν το κουνάει με τίποτα, λέμε... Ποιος είναι;

Η βαριά ήττα στον τελικό του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό και η εικόνα της ομάδας που δεν μπόρεσε καν να κοντράρει τους Πράσινους, αναμένεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι πολύ ενοχλημένος (από το ημίχρονο άλλωστε τα είχε πάρει και κατέβηκε στα αποδυτήρια) και το 4-1 τον έχει εξοργίσει. 

Φεύγοντας από το ΟΑΚΑ μίλησε για "μάθημα" που πρέπει να πάρει ο Δικέφαλος και σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog, ο Ιβάν πλέον θα περάσει από τα ...θεωρητικά, στις πράξεις! Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ από το βράδυ της Κυριακής πήρε τις αποφάσεις του και περιμένει να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ για να τρέξει την "εκκαθάριση" στην ομάδα.

Αυτή θα αφορά τόσο το αγωνιστικό τμήμα όσο και το διοικητικό. Πολλοί θα φύγουν το καλοκαίρι από την Τούμπα και ίσως μέσα σε αυτούς θα βρίσκονται και άνθρωποι που δεν το περιμένουν. Ο Σαββίδης είναι αποφασισμένος να "μεταμορφώσει" τον ΠΑΟΚ και του χρόνου να τον οδηγήσει στον τίτλο. Για να το πετύχει αυτό, δεν θα διστάσει να προβεί σε σημαντικές αλλαγές.

Θα υπάρξει ...σάρωμα στη διοίκηση και στους συνεργάτες του. Ακόμα και ο Τσιτσιακόφ με την Γκοντζάρεβα μπορεί να φύγουν. Μόνο ένας δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ΠΑΕ!

Αυτός που θα τη "σκαπουλάρει" είναι ο Ζήσης Βρύζας. Ο Ιβάν έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο ττου ΠΑΟΚ και θεωρεί πως πρέπει οπσδήποτε να βρίσκεται στην ομάδα. Εκτιμά πως ξέρει πολύ καλά τον σύλλογο και την ελληνική πραγματικότητα, ξέρει πως μπορεί να κρατήσει τις ισοροπίες μέσα στην ομάδα και του έχει ...τυφλή εμπιστοσύνη.

Γι΄ αυτό λοιπόν, όσο και να "φωνάζουν" κάποιοι από την εξέδρα, ο Βρύζας δεν θα φύγει από τον ΠΑΟΚ. Τελεία και παύλα! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags