Facebook Pixel Τρελάθηκε ο Ζαρντίμ! Έκοψε τον Μανωλά για τον...
| 2014-05-23 12:30:00

Τρελάθηκε ο Ζαρντίμ! Έκοψε τον Μανωλά για τον...

Τρελάθηκε ο Ζαρντίμ! Έκοψε τον Μανωλά για τον...

Απίστευτα πράγματα στη Μονακό από τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού! Ποιον ποδοσφαιριστή τού πρότεινε η διοίκηση και ποιον ζήτησε αυτός; Ο σκύλος δαγκώνει...

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο νέος τεχνικός της Μονακό, είναι προπονητής αμφιβόλου αξίας. Το καταλάβαμε από το σύντομο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό. Ιδιόρρυθμος τύπος ο Πορτογάλος, παίζεται αν ξέρει έστω και τα βασικά του ποδοσφαίρου.

Όπως και να έχει, ο Ζαρντίμ έχει καταφέρει, στα 39 του χρόνια, να περάσει από την κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα, μία από τις μεγαλύτερες στην Πορτογαλία, τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, και τώρα από τη Μονακό, την παραδοσιακή και ανερχόμενη, πλέον, ποδοσφαιρική δύναμη της Γαλλίας.

Έγινε, λοιπόν, η πρώτη μεταγραφική σύσκεψη στην ομάδα των Μονεγάσκων και στα τραπέζι έπεσε από τη διοίκηση το όνομα του Κώστα Μανωλά, στο αποκαλύπτει τώρα o σκύλος. Ο διεθνής Έλληνας στόπερ, με την εκπληκτική σεζόν φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο Μουντιάλ, προτάθηκε στον Ζαρντίμ από τον τεχνικό διευθυντή της γαλλικής ομάδας.

Μπαρτσελόνα ή Ατλέτικο; Εσύ αποφασίζεις, η mybet πληρώνει!

Ο Πορτογάλος, όμως, αν και γνωρίζει από πρώτο χέρι τον νεαρό άσο, τον απέρριψε κρίνοντας ότι δεν είναι καλή επιλογή για την άμυνα της Μονακό! Παρόλο, δηλαδή, που πρόκειται για έναν παίκτη μόλις 22 ετών που έχει αποδείξει ότι έχει όλα τα προσόντα για να διακριθεί σε υψηλό επίπεδο...

Εντάξει, δεκτή η επιλογή του Πορτογάλου, αν όμως στη θέση του Μανωλά πρότεινε, για παράδειγμα, την απόκτηση του ...Πικέ, ή άντε για να μη το χοντρύνουμε, κάποιον άλλον έμπειρο στόπερ εγνωσμένης αξίας.

Ο ανεκδιήγητος Ζαρντίμ, ωστόσο, ζήτησε (κρατιέστε;) την απόκτηση 30χρονου Κανού! Τον θυμάστε; Μιλάμε για τον στόπερ της Σταντάρ Λιέγης με την τρελή αφάνα (χρηματιστηριακή αξία στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ) που είχε φέρει ο 39χρονος κόουτς και στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2012.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι, βλέπετε, το πουλέν του Ζαρντίμ. Ο συγκεκριμένος, όμως, αμυντικός, πέρα από το ότι δεν έχει κάνει τίποτα σημαντικό στην καριέρα του, τα έχει τα ...θεματάκια του, αφού στον Ολυμπιακό τον είχαν απορρίψει με συνοπτικές διαδικασίες όταν τον πέρασαν από τα ιατρικά τεστ. Και τον έστειλαν πακέτο πίσω στο Βέλγιο ως "ακατάλληλο"...  

ΤΡΕΛΟ ΤΡΙΟ η Εριέττα Κούρκουλου μαζί με φίλες, σου έδειξε τις ημίγυμνες φωτογραφίες ο sportdog!  

 

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags