Facebook Pixel Όταν ο Άγγελος θα πρέπει να μιλήσει για στόχους
| 2014-06-03 12:04:00

Όταν ο Άγγελος θα πρέπει να μιλήσει για στόχους

Όταν ο Άγγελος θα πρέπει να μιλήσει για στόχους

Ο Ιωάννης (ο Σαββίδης, ντε), από τη στιγμή που αποφάσισε ότι θα εμπιστευθεί τον Αγγελο, κακώς όλοι μας θεωρούμε ότι θα ρίξει κατακόρυφα το μπάτζετ της ομάδας. Γράφει ο Γιώργος Ζαχαριάδης.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να ξεχωρίσω τι είναι πιο σημαντικό στις μέρες μας:

Να έχεις να κάνεις με έναν ιδιοκτήτη που γνωρίζεις ότι θα λύσει όλα τα οικονομικά σου προβλήματα, αλλά μην περιμένεις πρωταθλήματα ή να μην έχεις κανέναν να σε στηρίξει οικονομικά και να φτάνεις πιο κοντά στη διεκδίκηση ενός πρωταθλήματος. Κι ας σου λείπουν τα… 99 ευρώ για να συμπληρώσεις τα 100, όπως λένε οι φτωχοί.

 

 

ΣΗΚΩΝΕΙ πολλή συζήτηση. Ο Ιωάννης (ο Σαββίδης, ντε), από τη στιγμή που αποφάσισε ότι θα εμπιστευθεί τον Αγγελο, κακώς όλοι μας θεωρούμε ότι θα ρίξει κατακόρυφα το μπάτζετ της ομάδας. Μπορεί να μειωθεί κατακόρυφα για το τεχνικό τιμ, αφού ο Αγγελος δεν στοιχίζει ούτε το 1/3 του Στέφενς, ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά ότι θα μειωθούν και τα χρήματα που θα στοιχίσει η ομάδα.

 

ΣΕ ΑΥΤΟ, βέβαια, πιο σημαντικό είναι πως ξοδεύονται όσα ξοδεύονται κι όχι αν τελικά ξοδεύονται πολλά ή λιγότερα από πέρυσι. Στην ουσία, λοιπόν, με βάση κυρίως τα αποτελέσματα, αν αποδειχθεί ότι οι μετρημένες (καλοζυγισμένες και όχι άσκοπες) επιλογές σε ποδοσφαιριστές, που θα συνθέσουν την ομάδα της επόμενης και ίσως της μεθεπόμενης περιόδου, είναι μια καλή μέθοδος, τότε ξεχάστε τον Σαββίδη που ήθελε (λέει…) να φέρει τον Ροναλντίνιο και τον Μπερμπάτοφ.

 

ΤΟ ΠΙΟ κρίσιμο σημείο σε όλο αυτό είναι ποιος τελικά είναι ο στόχος αυτής της ομάδας.

 

Ξέρω… Λέω αηδίες. Εδώ δεν γνωρίζουμε πολλά άλλα, θέλουμε να μάθουμε ποιος είναι ο πρώτος στόχος της.

 

ΥΠΑΡΧΕΙ μια λογική που υποχρεώνει τον ΠΑΟΚ, που έχει άνθρωπο να τον στηρίξει, με πολλά χρήματα, όπως ο Ιωάννης ο Σαββίδης, να κάνει πρωταθλητισμό. Τέτοιον πρωταθλητισμό τον έχουμε φάει με το κουτάλι. Και επί Σαββίδη και επί Ζαγοράκη. Τελειώνει κάπου στα μέσα Οκτωβρίου, το αργότερο τα Χριστούγεννα.

 

ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ τον γνωρίζω, όπως πολλοί άλλοι, πιο κοντινοί του, αλλά, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο Αναστασιάδης θα προσπαθήσει να χειριστεί αυτό το θέμα με τους στόχους της ομάδας, μακριά από… παγίδες, σαν αυτές που έστηνε ο ίδιος ο Σαββίδης εδώ και δυό χρόνια και έπεφτε ο ίδιος. Το αποτέλεσμα το γνωρίζετε: Οι περιβόητες δηλώσεις του, οι υποσχέσεις για Κύπελλα, τα σφιχταγκαλιάσματα και οι προθήκες για τα τρόπαια, έγιναν ανέκδοτα. Ο Αγγελος θα μείνει μακριά από αυτά.

Πηγή: SportDay

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags