Facebook Pixel Αγωνία στην ΕΠΟ για Ρανιέρι
| 2014-06-03 13:16:00

Αγωνία στην ΕΠΟ για Ρανιέρι

Αγωνία στην ΕΠΟ για Ρανιέρι

Η ΕΠΟ δεν συμμερίζεται την αισιοδοξία που υπάρχει στον Τύπο για τον Κλαούντιο Ρανιέρι, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα περί συμφωνίας.

Μπορεί τα σενάρια να κάνουν λόγο για συμφωνία της ελληνικής ομοσπονδίας με τον Ιταλό τεχνικό, την ίδια στιγμή όμως μόνο αισιόδοξο δεν είναι το κλίμα που επικρατεί για θετική έκβαση της υπόθεσης, με βάση τουλάχιστον όσα εκφράζονται από τους ανθρώπους της ΕΠΟ.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαρκείς επαφές τα τελευταία 24ωρα και στην ομοσπονδία αναμένουν σήμερα (3/6) την απάντηση του Ρανιέρι.

Εκείνο πάντως που χαρακτηριστικά ανέφεραν επίσημα χείλη σε επικοινωνία που είχε το gazzetta.gr είναι ότι "μάλλον χαλάει...", αν και σε αυτό το σημείο που έχουν φτάσει οι διαπραγματεύσεις κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει να θέλουν απλώς από την ΕΠΟ να κρατήσουν... χαμηλά τη μπάλα, μέχρι να αποσπάσουν την υπογραφή του 64χρονου τεχνικού.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα ξεκαθαρίσει εντός των προσεχών ωρών η συγκεκριμένη υπόθεση, που αν... στραβώσει, θα οδηγήσει τους ιθύνοντες της ΕΠΟ να πάρουν την οριστική τους απόφαση αύριο, επιλέγοντας από τις υπόλοιπες περιπτώσεις που έχουν σταντ μπάι, μιας και θα πρέπει να παρουσιάσουν τον "εκλεκτό" στη συνεδρίαση της Πέμπτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags