Facebook Pixel Δεν έδειξε 11άδα ο Σάντος, "λαχτάρα" με Μανωλά
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-13 22:59:00

Δεν έδειξε 11άδα ο Σάντος, "λαχτάρα" με Μανωλά

Δεν έδειξε 11άδα ο Σάντος, "λαχτάρα" με Μανωλά

Την πρώτη και την τελευταία προπόνησή της στο Μπέλο Οριζόντε, όπου θα γίνει το ματς του Σαββάτου με την Κολομβία, έκανε η Εθνική ομάδα το βράδυ της Παρασκευής (σ.σ ώρα Ελλάδας), χωρίς όμως να λείψουν τα απρόοπτα.

Κατά την διάρκεια του προγράμματος, ο Κώστας Μανωλάς δέχθηκε ένα χτύπημα στο ζυγωματικό και έπεσε στο έδαφος, προκαλώντας έντονη ανησυχία στον Φερνάντο Σάντος και τους συνεργάτες του.

Ευτυχώς όμως, μετά την απαραίτητη ιατρική περιποίηση, ο αμυντικός του Ολυμπιακού σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα, λαμβάνοντας μέρος στο οικογενειακό διπλό που έγινε στο μισό γήπεδο.

Εκεί, αν και όλα περίμεναν πως ο Φερνάντο Σάντος θα άνοιγε τα... χαρτιά του για την εντεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στην πρεμιέρα του Μουντιάλ, ο Πορτογάλος κράτησε κλειστά τα... χαρτιά του, μοιράζοντας τους παίκτες...

Στη μία ομάδα ήταν Καρνεζης, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Ταχτίδης, Κατσουράνης, Μανιάτης, Κονε, Σάμαρης, Σαμαράς και Γκέκας, ενώ στην άλλη οι Γλύκος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Βύντρα, Χολέμπας, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Τζιόλης, Φέτφτα, Σάλπι, Μήτρογλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags