Facebook Pixel Τι λένε άντρες και γυναίκες, για να μην κάνουν σεξ!
| 2014-06-23 20:12:00

Τι λένε άντρες και γυναίκες, για να μην κάνουν σεξ!

Τι λένε άντρες και γυναίκες, για να μην κάνουν σεξ!

Ποιες είναι οι δέκα κορυφαίες δικαιολογίες των δύο φύλων, για να «αποφύγουν» την ερωτική πράξη - Λένε όχι στο «θέατρο» στο ποδόσφαιρο, αλλά «υποκρίνονται» στο κρεβάτι - Πιο... σεξουαλική ελληνική πόλη το Ηράκλειο.

Σεξ-Μουντιάλ σημειώσατε... «2». Αυτό δείχνουν τουλάχιστον τα στοιχεία παγκόσμιας έρευνας που διενεργήθηκε από εταιρεία προφυλακτικών, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στον πλανήτη.
 
Το ότι οι περισσότεροι άνδρες λατρεύουν τη στρογγυλή θεά δεν είναι είδηση. Το φετινό Ιούνιο, όμως, τέσσερις στους δέκα άνδρες θα επέλεγαν μετά πλήρους γνώσεως και συνειδήσεως να παρακολουθήσουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου, ακόμη κι αν η εναλλακτική ήταν το σεξ -επίσης, σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή των ανδρών.
 
Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ερευνών 72Point, με την υποστήριξη της Durex, σε δείγμα 2.000 ανδρών, δείχνει πως ένας μήνας γεμάτος ποδόσφαιρο επηρεάζει την ερωτική ζωή των ανθρώπων. Οι ερευνητές μάλιστα επέλεξαν θέματα-ερωτήματα που «παίζουν» και στο γήπεδο και στο... κρεβάτι.
 
Έτσι, ερωτηθέντες πως βλέπουν την προσποίηση (κοινώς «θέατρο») στον αγώνα, επτά στους δέκα συμφώνησαν ότι το να προσποιείσαι στο ποδόσφαιρο καταστρέφει το παιχνίδι. Ωστόσο, μόνο τρεις στους δέκα συμφώνησαν ότι είναι χειρότερο να προσποιείσαι στο γήπεδο, από το να κάνεις το ίδιο στο... υπνοδωμάτιο.
 
Κοινό πεδίο του ποδοσφαίρου και του σεξ αποτέλεσαν και οι... τραυματισμοί. Όπως έδειξε η έρευνα, δήθεν δικαιολογίες περί τραυματισμών είναι εξίσου επικρατούσες στην κρεβατοκάμαρα όσο και στο γήπεδο.

Στις top δικαιολογίες που προβάλλουν οι άνδρες περιλαμβάνονται οι παρακάτω: «Πονάει η μέση μου», «Είμαι πολύ κουρασμένος», «Έχω πονοκέφαλο», «Δούλευα μέχρι αργά».
   
Top-10 δικαιολογίες ανδρών για να αποφύγουν το σεξ
1. Θέλω να δω ποδόσφαιρο
2. Πονάει η μέση μου
3. Είμαι πολύ κουρασμένος
4. Έχω πονοκέφαλο
5. Δούλευα μέχρι αργά
6. Έχω δουλειά να κάνω
7. Είμαι υπερβολικά μεθυσμένος
8. Μπορούμε να το κάνουμε μετά;
9. Δεν νιώθω καλά
10. Έχω πρωινό ξύπνημα
 
Top-10 δικαιολογίες γυναικών για να αποφύγουν το σεξ
1. Είμαι πολύ κουρασμένη
2. Θέλω να δω ποδόσφαιρο
3. Έχω πονοκέφαλο
4. Πονάει η μέση μου
5. Δεν έχω διάθεση
6. Δούλευα μέχρι αργά
7 Μπορούμε να το κάνουμε μετά;
8. Δεν νιώθω καλά
9. Έχω δουλειά να κάνω
10. Είμαι υπερβολικά μεθυσμένη
 
Διαγωνισμός «Durex Loveville» για την πιο... σεξουαλική πόλη της Ελλάδας
Διαγωνισμός, που υποστηρίζεται από την ίδια εταιρεία, βρίσκεται σε εξέλιξη στις μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις, οι οποίες διεκδικούν τον τίτλο της πόλης που κάνει το περισσότερο σεξ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρίας, οι πρώτες μετρήσεις φέρνουν το Ηράκλειο στην πρώτη θέση με σαφές προβάδισμα απέναντι στη Λάρισα, που έρχεται δεύτερη.

Αθήνα και Θεσσαλονίκη ακολουθούν, με την Πάτρα να μένει στην τελευταία θέση.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags