Facebook Pixel Θρυλικά διαρκείας!
| 2014-06-25 17:31:00

Θρυλικά διαρκείας!

Θρυλικά διαρκείας!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2014-15, διατηρώντας τις ίδιες τιμές με πέρυσι, με περισσότερες παροχές και πακέτο δώρων για τους κατόχους. Επίσης, θεσπίζεται διαρκείας ανέργων και το πρόγραμμα επιβράβευσης ανάλογα με τα ματς που θα παρακολουθεί ο κάθε φίλαθλος. Από 26/6 έως και 9/7 οι ανανεώσεις, στις 14/7 ξεκινά η διάθεση για τους νέους κατόχους.

Αρχικά το λόγο πήρε ο Γιάννης Βρέντζος που σχολίασε: "Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Πρώτον γιατί η έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου μας βρίσκει ιδιαίτερα αισιόδοξους. Η χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν πετυχημένη και ανεβάζει τον πήχη για τη νέα σεζόν. Υπάρχουν βήματα προόδου για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Η UEFA έκανε θέμα την άνοδο του Ολυμπιακού τα τελευταία τρία χρόνια, 15 θέσεις, στην κατάταξη και αυτό λέει πολλά για τα βήματα που κάνει η ομάδα μας".

Σε ό,τι αφορά τα διαρκείας ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ υπογράμμισε: "Ο λαός του Ολυμπιακού στηρίζει πάντα την ομάδα. Και γι’ αυτό φέτος είχαμε έναν διάλογο με τους κατόχους διαρκείας για να μάθουμε τις επιθυμίες τους. Δομήσαμε ένα πρόγραμμα αναβαθμισμένοι που στηρίζεται σε 5 πυλώνες:

1. Να είναι μοχλός ώστε το Καραϊσκάκη να είναι πάντα γεμάτο. Γι’ αυτό υπάρχουν διαρκείας για κάθε… πορτοφόλι.

2. Θέλουμε περισσότερα παιδιά στο γήπεδο. Είναι πάγιο αίτημα των κατόχων. Έτσι χτίζουμε τους Ολυμπιακούς των επόμενων γενιών και θεωρούμε πως φτιάχνοντας ένα πακέτο για τα παιδιά, ώστε κάθε γονιός με τα παιδιά του να παρακολουθεί τους αγώνες με ένα μικρό αντίτιμο

3. Θέλουμε να επιβραβεύσουμε τους πιστούς φιλάθλους του Ολυμπιακού. Για πρώτη φορά θα υπάρχει ένα πρόγραμμα επιβράβευσης των πιο πιστών κατόχων διαρκείας.

4. Όχι μόνο διατηρούμε τις αρκετά μειωμένες τιμές, αλλά προσθέτουμε νέες και αυξημένες παροχές στους κατόχους.

5. Αναβαθμίζουμε αυτό που λέγεται γηπεδική εμπειρία. Θέλουμε να παρακολουθείς τον αγώνα και να μην περιορίζεται μόνο σε αυτόν. Να είναι μια πραγματική εμπειρία και σημαντική στιγμή κατάλληλη για οικογένειες και το γυναικείο πληθυσμό".

Τι καινούργιο ισχύει για τα διαρκείας της σεζόν 2014-15…

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ σχολίασε: "Νέο προϊόν είναι το παιδικό εισιτήριο διαρκείας. Θα υπάρχει έκπτωση 70% στην αρχική αξία της τιμής, πλην των ευρωπαϊκών και αυτών με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Σε αυτά τα ματς θα έχουν προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίων οι κάτοχοί τους. Παραμένει η έκπτωση του 30% για το παιδικό εισιτήριο.

Αναβαθμίζουμε την κερκίδα κοινωνικής αλληλεγγύης με νέα κατηγορία αυτή των ανέργων, όπου με 190 ευρώ θα δουν όλους τους αγώνες και με 90 ευρώ μόνο τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου Ελλάδας. Κι αυτό αφορά ακόμα φοιτητές, στρατιώτες, άτομα άνω των 65 και ΑΜΕΑ χωρίς αμαξίδιο. Στην κατηγορία Friends & Family υπάρχει η τιμή με 290 ευρώ, δίπλα στην οικογενειακή κερκίδα με φιλικό περιβάλλον.

Όλοι οι κάτοχοι διαρκείας θα παίρνουν ένα πακέτο με δώρα για κάθε οπαδό και θα υπάρχουν και κάποιες προσφορές για τη μέρα που θα περνάει στο γήπεδο, με διάφορες εκπτώσεις σε αναψυκτικά, σνακ αλλά και στην μπουτίκ της ομάδας.

Η κερκίδα VIP χωρίζεται στα δυο. Η VVIP που έχει πολλά προνόμια με φαγητό, δωρεάν εισιτήρια και προτεραιότητα στην αγορά έξτρα. Η άλλη είναι η VIP που επίσης έχει πολλά προνόμια Οι τιμές παραμένουν ίδιες, με πέρσι, που είχαν μειωθεί!

Στόχος όλων είναι να βλέπουμε το γήπεδο γεμάτο. Θέλουμε να ανταποδώσουμε την αγάπη που μας δίνουν. Έτσι υπάρχει το πρόγραμμα Loyalty που αφορά όσους παίρνουν κάθε χρόνο διαρκείας. Θα υπάρξουν κληρώσεις με διάφορα δώρα.

Οι αγώνες πρωταθλήματος θα είναι χωρισμένοι σε τετράδες και μετά το τέλος τους θα υπάρχει κλήρωση με δώρο. Το ίδιο και όταν τελειώνει ο α’ και ο β’ γύρος. Όσοι έχουν παραβρεθεί και στα 17 ματς εντός έδρας θα μπουν στην κληρωτίδα, για 10 διαρκείας της μεθεπόμενης (σ.σ.: 2015-16) σεζόν!

Η περίοδος ανανέωσης των καρτών διαρκείας ξεκινάει από αύριο 26 Ιουνίου και τελειώνει στις 9 Ιουλίου. Για νέους κατόχους η διάθεση ξεκινάει από τη Δευτέρα 14 Ιουλίου.

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας πρέπει να είναι ενημερωμένα μέλη στον Ερασιτέχνη. Το ποσό είναι 50 ευρώ για όσους θα ανανεώσουν τη συνδρομή τους, αλλά και γι’ αυτούς που θα γίνουν νέοι κάτοχοι διαρκείας. Θα υπάρξουν πολλές παροχές και από τους χορηγούς του Ολυμπιακού, που θα δώσουν προνόμια και υπηρεσίες στους κατόχους διαρκείας

Στα πλαίσια συνεργασίας του Θρύλου με τη UNICEF, όλοι οι φίλαθλοι που θα πάνε να ανανεώσουν, είτε γίνουν νέοι κάτοχοι διαρκείας, θα μπορούν να προσφέρουν και ό,τι θέλουν για την UNICEF και τον μεγάλο σκοπό του εμβολιασμού παιδιών σε όλο τον πλανήτη". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags