Facebook Pixel «Να παραμείνουμε οικογένεια»
| 2014-07-09 21:33:00

«Να παραμείνουμε οικογένεια»

«Να παραμείνουμε οικογένεια»

Το καταπληκτικό κλίμα που επικρατούσε πέρυσι στον Παναθηναϊκό, ήταν το βασικό συστατικό της επιτυχημένης πορείας του «τριφυλλιού». Κάτι που ο Στέφανος Κοτσόλης θέλει να διατηρηθεί και εφέτος, όπως τόνισε στη Nova μετά το τέλος του φιλικού με την Άρκα.

«Απολαμβάνουμε τις προπονήσεις. Το οικογενειακό κλίμα είναι ένα από τα στοιχεία που μας έδωσε ώθηση πέρυσι. Πρέπει να το διαφυλάξουμε αυτό. Να μείνουμε ως οικογένεια και να συνεχίσουμε να αντιπροσωπεύουμε τον Παναθηναϊκό όπως πρέπει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις διαφορές σε σχέση με πέρυσι, είπε: «Πέρυσι εντάχθηκα στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Αυτό που μας διακρίνει και εφέτος είναι οτι δουλεύουμε με μεγάλη ένταση. Και δεν έχεις κάνει το πρόγραμμα που πήραμε το καλοκαίρι αντιμετωπίζεις δυσκολίες. Οι περισσότεροι νομίζω οτι το ακολούθησαν για αυτό βγάζουμε αυτή την εικόνα».

Τέλος, σε ερώτηση για το τί θα πρέπει να περιμένει φέτος ο κόσμος της ομάδας, απάντησε: «Να περιμένει ότι και πέρυσι. Να δίνουμε δηλαδή την ψυχή μας στο γήπεδο για τη νίκη και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags