Facebook Pixel Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;
| 2014-07-30 13:26:00

Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;

Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;

Αναλύσεις για όλα τα ματς του σημερινού κουπονιού. 

107. ΑΚΤΟΜΠΕ – ΣΤΕΑΟΥΑ

Ένα βήμα πριν από την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τα διεθνή Κύπελλα φέτος είναι η Ακτόμπε. Αν περάσει το εμπόδιο της Στεάουα, η ομάδα του Καζακστάν θα έχει σίγουρη την πρόκριση έστω στο Γιουρόπα Λιγκ και αυτό είναι τεράστιο κίνητρο για τους παίκτες του Βλαντιμίρ Γκαζάεφ. Η Ακτόμπε στηρίζεται στη δύναμη, έχει ταχύτητα, ψηλούς αμυντικούς και αρκετά καλή επιθετική λειτουργία. Δεν έβγαλε μάτια στον προηγούμενο γύρο αλλά το ζητούμενο ήταν φυσικά να περάσει στην επόμενη φάση. Το συνθετικό χορτάρι θα αποτελέσει το μεγαλύτερο εμπόδιο για τη Στεάουα, που δεν δείχνει να φοβάται την αντίπαλό της, μιας και διαθέτει καλύτερο ρόστερ. Η ομάδα του Κονσταντίν Γκάλτσα έχασε μερικούς καλούς παίκτες στη μεσαία γραμμή το καλοκαίρι, όμως θεωρεί ότι η άμυνα της Ακτόμπε έχει κενά που μπορεί να εκμεταλλευτεί. Είναι λίγο αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι, κυρίως στο κέντρο, αλλά σκοράρει ακόμα με ευκολία και μπορεί να παίξει με την ευρωπαϊκή εμπειρία της.

108. ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Κάραμπαγκ απέκλεισε με δύο νίκες τη Βαλέτα, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 στη Μάλτα και τη διέλυσε με 4-0 στον επαναληπτικό στο Αζερμπαϊτζάν. Πλέον, έχει πολύ δύσκολο έργο, καθώς αντιμετωπίζει μία ομάδα με σπουδαίο υλικό και πολύ χρήμα και θα προσπαθήσει να πάρει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. Έχει καλή έδρα στην Ευρώπη, αλλά πλέον ο αντίπαλος είναι αρκετά δυνατός. Το εγχώριο πρωτάθλημα αρχίζει στις 10 Αυγούστου. Η Σάλτσμπουργκ δεν έχει άλλο στόχο στην Ευρώπη από τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι κάτι που δεν κατάφερε να πετύχει την περσινή αγωνιστική περίοδο και θέλει φέτος οι επενδύσεις της Ρεντ Μπουλ να αποδώσουν καρπούς. Πρώτο της εμπόδιο είναι η Καραμπάγκ από το Αζερμπαϊτζάν. Η ομάδα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα, καθώς μετά το 6-1 στην πρεμιέρα επί της Ραπίντ Βιέννης, διέλυσε με 5-0 τη Νέουσταντ. Εύκολα τα πράγματα αλλά όπως είπαμε, στόχος μοναδικός είναι η Ευρώπη.

109. ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΖΕΝΙΤ

Στο Αντώνης Παπαδόπουλος της Λάρνακας θα διεξαχθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι. Με αρκετές καλές προσθήκες κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, αλλά σε αναζήτηση ταυτότητας βρίσκεται η ΑΕΛ. Στην προετοιμασία, η ομάδα του Ιβάιλο Πέτεφ είχε αρκετά ζητήματα, αλλά στα τελευταία φιλικά και ειδικά σε αυτό με τον Ερμή βελτιώθηκε. Θα στηρίξει πολλά στην καλή ανασταλτική λειτουργία και θα επιχειρήσει με ταχύτητα να «χτυπήσει» στην κόντρα. Πολύς κόσμος αναμένεται στο γήπεδο, καθώς μέχρι χθες είχαν μείνει μόνο χίλια απούλητα. Χωρίς απουσίες. Με αρκετή αισιοδοξία για κάτι καλό στη φετινή διοργάνωση μπαίνει η Ζενίτ. Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας είχε την ευκαιρία να δουλέψει από την αρχή την ομάδα, που δεν ήταν και τόσο δραστήρια στο παζάρι αν και έχασε έμπειρες μονάδες (Σιρόκοφ, Ζιριάνοφ, Μπιστρόφ) και τα καλά δείγματα φάνηκαν επί αυστριακού εδάφους, όπου έμεινε αήττητη σε φιλικό επίπεδο, δείχνοντας αμυντική προσήλωση και ποιότητα. Αμφίβολοι οι Γκαράι (μπακ), Χουλκ (φορ) που έχουν μόνο μια εβδομάδα προπονήσεων, αλλά είναι κανονικά στην αποστολή.

110. ΕΛΣΙΝΚΙ – ΑΠΟΕΛ

Αφού φρόντισε να πάρει διαφορά ασφαλείας στο πρωτάθλημα, η Ελσίνκι αφοσιώθηκε στην Ευρώπη, ξεπέρασε το εμπόδιο της Ραμποτνίτσκι και τώρα άπαντες ασχολούνται με τον ΑΠΟΕΛ. Το Σάββατο έγινε περιορισμένο ροτέισον στο ματς με την Ίντερ Τούρκου και η Ελσίνκι πήρε ισοπαλία 3-3 εκτός έδρας. Οι βαθμοί που τη χωρίζουν από τη 2η Λάχτι να είναι πλέον επτά. Ο κόουτς Μίκα Λεκόσουο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά βλέπει τον Ντεμπά να είναι σε φουλ φόρμα. Ενισχυμένος έχει βγει από τις μεταγραφές ο πρωταθλητής Κύπρου, ΑΠΟΕΛ Οι Καρλάο, Ιωάννου, Παπάζογλου και Εφρέμ είναι κορυφαίες προσθήκες και θα φροντίσει να το εκμεταλλευτεί αυτό. Άπαντες, δε, είναι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη, ο οποίος πήρε στην αποστολή και τον ηγέτη της επίθεσης Γκουστάβο Μαντούκα (13 γκολ πέρσι). Ο Βραζιλιάνος προπονήθηκε ατομικά την Κυριακή και αναμενόταν να φουλάρει στην επί φινλανδικού εδάφους προπόνηση, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Έλληνα μάνατζερ. Άλλο αξιοσημείωτο πρόβλημα δεν υφίσταται.

111. ΝΤΝΙΕΠΡ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Σε διαφορετική έδρα θα αγωνιστει η Ντνιεπρ. Μετακομίζει στο μεγάλο Ολιμπίνσκι του Κιέβου. Αλλαγμένη είναι η Ντνιεπρ, που ξεκινάει το ευρωπαϊκό της ταξίδι εν μέσω των γεγονότων στην Ουκρανία και χωρίς τον Ισπανό Χουάντε Ράμος στον πάγκο. Ο νέος τεχνικός Μίρο Μάρκεβιτς, ανέλαβε τον προηγούμενο Μάιο, αλλά τα γεγονότα στην Ουκρανία έχουν κάνει άνω-κάτω τα σχέδιά του. Έχασε τους σημαντικούς Ζουλιάνο (μ), Ροτάν (μ), ενώ και ο Στρίνχιτς (μ) είναι στην πόρτα της εξόδου. Πολλές οι απώλειες, εντούτοις μπορεί και κάτι καλύτερο, μιας και έχει την περυσινή καλή εμπειρία. Η διαφορά ποιότητας από την αντίπαλο είναι δεδομένη, όμως η Κοπεγχάγη έχει μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το στόχο της. Αν οι παίκτες του Στάλε Σολμπάκεν εκμεταλλευτούν την αναταραχή που επικρατεί στην Ντνιεπρ, θα μπορέσουν να κάνουν άλμα πρόκρισης. Το πρόβλημα είναι ότι η ομάδα της Δανίας δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά στον επιθετικό τομέα, καθώς χρειάζεται χρόνο, αφού έχει πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ. Ο Γκίσλασον (ε) είναι μόνος τραυματίας, αλλά είναι σημαντικός καθώς θα μπορούσε να βοηθήσει στην υπόθεση του γκολ.

112. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΛΙΛ

Μια καλή ομάδα είναι η Γκρασχόπερς, που όμως, δεν μπορεί να κοντράρει τη Βασιλεία. Στον πάγκο της παρέμεινε ο Μίχαελ Σκίμπε, όμως στο μεταγραφικό παζάρι μοιάζει να έχει αποδυναμωθεί. Ειδικά το κενό που άφησε ο επιθετικός Γκασί, δεν καλύφτηκε επάξια και αυτό φάνηκε και στην αρχή του πρωταθλήματος. Ξεκινάει τη σεζόν με όνειρα. Ωστόσο, οι δύο ήττες που γνώρισε στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές αποδεικνύουν πως ακόμη δεν είναι έτοιμη και χρειάζεται δουλειά. Εκτός ο Μπεν Καλιφά (μ). Συνεχίζει με τον ίδιο προπονητή η Λιλ στον πάγκο της, δηλαδή τον έμπειρο Ρενέ Ζιράρ. Έκανε ορισμένες καλές μεταγραφές και μάλλον βγήκε ενισχυμένη από το παζάρι. Ωστόσο, στην προετοιμασία της έχει προβληματίσει. Έχασε στα τρία πρώτα φιλικά (Γιχλάβα, Κορτράικ, Ζενίτ) και νίκησε στο τέταρτο τη Μακάμπι Χάιφα. Σαφώς και υπερτερεί σε ποιότητα, έναντι της Γκρασχόπερς, υστερεί όμως, σε βαθμό ετοιμότητας. Τραυματίας είναι ο Μαρτάν (μ), ανέτοιμοι οι μουντιαλικοί Ενιεάμα (τ), Καλού (ε).

113. ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Η Λουντογκόρετς είναι και πάλι στο δρόμο μας. Η ομάδα που πέρυσι έκανε όλη την Ευρώπη να παραμιλάει, καθώς απέκλεισε μεγάλες δυνάμεις όπως οι Αϊντχόφεν και Λάτσιο, για να φτάσει μέχρι τους «16» όπου και «λύγισε» στην ανωτερότητα της Βαλένθια. Έχοντας πίσω της τα καράβια της Navibulgar και την τεχνική γνώση του παλιού αστέρα του Πανσερραϊκού, Στόικο Στόεφ ευελπιστεί ότι θα φτάσει και εφέτος ψηλά. Τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν για τον αγώνα με την Παρτιζάν. Αμφίβολος ο μέσος Ιβάνοφ. Μουδιασμένη την είδαμε την Παρτιζάν στα ματς με την Τόρσχαβν. Αφού ηρέμησαν από το μακρινό ταξίδι στα Νησιά Φερόε και τις πτήσεις που κράτησαν δύο μέρες, οι Σέρβοι επέστρεψαν στις προπονήσεις. Έτοιμοι για να πάρουν τη ρεβάνς από τον αποκλεισμό του 2012-13 (και μάλιστα με δύο ήττες) από τους Βούλγαρους. Το στοίχημα με την εφετινή Παρτιζάν είναι ο πιτσιρικάς τεχνικός (35 ετών) Νίκολιτς, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν δείχνει ότι μπορεί να αντέξει στην πίεση. Βέβαια είναι κάπως νωρίς ακόμη. Στηρίζεται στον εξαιρετικό φορ Λάζοβιτς.

114. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλή πέρυσι για τη Σταντάρ Λιέγης,αλλά ξεφούσκωσε στο τέλος και δεν μπόρεσε να πάρει τον τίτλο στο Βέλγιο. Παρέμεινε αήττητη στα φιλικά της (από τρεις νίκες και ισοπαλίες). Την Παρασκευή νίκησε εύκολα τη Σαρλερουά (3-0) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έδειξε ότι είναι έτοιμη για το σημαντικό αυτό παιχνίδι. Όμως, η Σταντάρ χρειάζεται ακόμη ενίσχυση, όπως δήλωσε ο προπονητής της, Γκάι Λουζόν. Ακόμη και έτσι πάντως είναι πιο έτοιμη από τον Παναθηναϊκό. Στην έδρα της μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες με ελληνικές ομάδες. Ανέτοιμοι είναι οι Ντε Σαρτ (αμ. χαφ), Τρεμπέλ (μ-ε), δύσκολα οι Σιμάν (στόπερ), Εμποκού (αρ. εξτρέμ). Ο Λουζόν πάει για 11άδα όπως στο ματς με τη Σαρλερουά και έτσι μάλλον θα προτιμήσει το 4-4-2.

Πιθανή 11άδα: Καβασίμα – Σταμ, Αρσλαντάγκιτς, Τεσέιρα, Βαν Ντάμε – Καρσελά, Λουμανζά, Μαρκέ, Μ’ Μπιά – Εζεκιέλ, Ντε Καμάργκο

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ δυνατός στη διαδικασία των πλέι-οφ και φρόντισε να καπαρώσει τη δεύτερη θέση. Θέλει την πρόκριση στην επόμενη φάση, κυρίως για οικονομικούς λόγους, ώστε να πάρει μία ανάσα για τη συνέχεια και ίσως να κινηθεί ακόμα περισσότερο στο μεταγραφικό παζάρι. Έχει ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με πέρυσι (έφυγαν οι Καπίνο, Αμπεΐντ), οπότε πρόκειται για μια «δεμένη» ομάδα. Ωστόσο, υστερεί σε βαθμό ετοιμότητας, συγκριτικά με τους Βέλγους, καθώς το πρωτάθλημα αρχίζει στα τέλη του μήνα. Καλές εμφανίσεις για την ομάδα στα φιλικά παιχνίδια . Θα επιδιώξει να βάλει ένα γκολ, ενόψει της ρεβάνς. Κακός ο αγωνιστικός χώρος. Άγνωστο αν αυτό θα βολέψει τον ΠΑΟ. Το θετικό για τον Γιάννη Αναστασίου είναι πως έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του. Κανονικά προπονήθηκε ο Πέτριτς και είναι σε πλήρη ετοιμότητα. Σε ρόμβο και σε σχήμα 4-4-2 η διάταξη του Παναθηναϊκού.

Πιθανή 11άδα: Κοτσόλης – Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο - Λαγός, Μέντες, Ατζαγκούν, Ζέκα – Μπεργκ, Πέτριτς 

115. ΦΕΓΕΝΟΡΝT – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Άλλη μία προσπάθεια διάκρισης για τη Φέγενορντ στην Ευρώπη. Στο εγχώριο πρωτάθλημα τερμάτισε πίσω από τον Άγιαξ και η αποχώρηση του προπονητή Κούμαν , έφερε τον (άτιτλο) Φρεντ Ρούτεν (Τβέντε, Σάλκε, PSV, Φίτεσε). Αποχώρησαν (με ακριβό αντίτιμο) οι διεθνείς μπακ Γιανμάατ (Νιούκαστλ), Μάρτινς Ίντι (Πόρτο) και ο Ιταλός πρώτος σκόρερ Πέλε (Σαουθάμπτον). Ίσως υπάρξουν και άλλες απώλειες, την ώρα που υπάρχει πρόθεση για ενίσχυση, αλλά και καθυστέρηση στις κινήσεις της ομάδας. Μοναδική προσθήκη ο έμπειρος αμυντικός Μπουλαρούζ. Επέστρεψε ο ταλαντούχος επιθετικός Μανού. Στο πιο δυνατό φιλικό αντιμετώπισε τη Σοσιεδάδ (1-1). Η Μπεσίκτας ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Τουρκία στην 3η θέση, όμως η ευρωπαϊκή τιμωρία της πρωταθλήτριας Φενέρμπαχτσε την έφερε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Επιχείρησε μερική ανανέωση πέρυσι και η σεζόν δεν πήγε στράφι, με τον Κροάτη Σλάβεν Μπίλιτς να παραμένει στο τιμόνι. Ξόδεψε 6 εκατ. για να φέρει τον φορ Ντεμπά Μπα (Τσέλσι), ενώ χρήσιμη προσθήκη αναμένεται να αποτελέσει και ο διεθνής επιθετικός Τοσούν (Γκαζιαντέπ). Αποχώρησαν οι Πορτογάλοι Φερνάντες (χαφ), Αλμέιδα (φορ).

116. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Διαφορετική σε σχέση με πέρυσι, αλλά όχι αδύναμη είναι η Άαλμποργκ. Η δανέζικη ομάδα του Κεντ Νίλσεν δεν άλλαξε ριζικά το ρόστερ της, αλλά έχασε μερικούς σημαντικούς παίκτες. Η ομοιογένεια, η φιλοδοξία και ο χαμηλός μέσος όρος ηλικίας των παικτών της είναι σημαντικά όπλα για την ομάδα της Δανίας, αλλά η έλλειψη ιδεών στην επίθεση αποτελεί το μειονέκτημά της αυτή τη στιγμή. Έτοιμη για το άλμα είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ που ελπίζει ότι θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Άαλμποργκ για να εξασφαλίσει θέση στα διεθνή Κύπελλα. Τα πήγε καλά και πέρυσι, αλλά στο τέλος κάτι ελειψε από την προσπάθειά της για να μπει στους ομίλους. Η ομάδα του Ζόραν Μάμιτς έχει καταφέρει να βρει ρυθμό παρότι άλλαξε το καλοκαίρι μεγάλο μέρος του ρόστερ της, όπως συνηθίζει, αλλά έχει χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και είναι σχετικά άπειρη. Επίσης, έχει κενά στα άκρα, αλλά δυνατή μεσαία γραμμή.

117. ΜΑΡΙΜΠΟΡ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Έστω και δύσκολα η Μάριμπορ κατάφερε να πάρει τη νίκη και την πρόκριση κόντρα στη Ζρίνσκι, στη ρεβάνς με σκορ 2-0. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγει παρόμοιες εμφανίσεις αν θέλει να πάει στα πλέι-οφ. Ομάδα με μπάτζετ που ξεπερνάει τα 16 εκατ. ευρώ (6 είναι ο μ.ο. των ομάδων της Σλοβενίας) με καλό όνομα στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και ένα «μπόνους» για το δεύτερο παιχνίδι το οποίο θα το παίξει στην ουδέτερη Κύπρο. Ξεκίνησε με δύο νίκες στο εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά τα αστέρια της δεν έχουν τραβήξει ακόμα. Μετά από τους αποκλεισμούς των Χάποελ Τελ Αβίβ και Χάποελ Μπιρ Σέβα, μοιραίο είναι να έχει πέσει το βάρος πάνω στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Κόντρα στη Μάριμπορ θα αγωνιστεί με τις δύο νέες μεταγραφές της, Έντεν Μπεν Μπασάν (Τουλούζ) και τον Νιγηριανό, Νόσα Ίγκιεμπορ (Μπέτις). Από την άλλη δεν θα έχει στη σύνθεσή της τον βασικό μέσο Μπάντας, που αποβλήθηκε στο περασμένο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Το χειρότερο φυσικά είναι ότι την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί στην Κύπρο, αλλά αυτό το ματς αργεί ακόμα.

118. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ – ΣΕΛΤΙΚ

Η Λέγκια έπαιξε σπουδαία μπάλα στην Ιρλανδία και διέλυσε τη Σεντ Πάτρικς μέσα στο «Τάλατ» με 5-0. Πήγε εκεί με άγχος μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Ιρλανδία, αλλά έπιασε εξαιρετική απόδοση. Τώρα, όμως, έχει πολύ δύσκολο έργο, αφού η Σέλτικ είναι κατά πολύ ανώτερη. Στο πρωτάθλημα Πολωνίας σημείωσε την πρώτη της νίκη, καθώς επιβλήθηκε με 3-1 εκτός έδρας της Κρακοβίας. Τραυματίστηκε ο Κούτσιακ (τ), αλλά λογικά θα προλάβει το ματς. Η Σέλτικ απέκλεισε με δύο νίκες τη Ρέκιαβικ με 1-0 στην Ισλανδία και με 4-0 στη Σκωτία. Ο προπονητής Ρόνι Ντέιλα δεν διαφωνεί με τον τίτλο του φαβορί, ωστόσο τονίζει ότι η Λέγκια έχει επενδύσει πολλά χρήματα με στόχο να προχωρήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως, στο τελευταίο φιλικό με τη Σαν Πάουλι η Σέλτικ προβλημάτισε στην ήττα 0-1. Επιστρέφει από τραυματισμό ο Στόουκς (ε), πήρε μεταγραφή για τη Σταντάρ Λιέγης ο Γουάτ (ε).

119. ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ – ΤΟΡΟΝΤΟ

Είναι σε πολύ καλή κατάσταση η Ουάσινγκτον, έχοντας τρεις συνεχόμενες νίκες και τέσσερις στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Βρίσκεται σταθερά στη δεύτερη θέση της ανατολικής περιφέρειας και αν επικρατήσει του Τορόντο θα αυξήσει σημαντικά τη μεταξύ τους διαφορά και θα επικεντρωθεί στο «κυνήγι» του πρωτοπόρου Κάνσας. Σταθερά εκτός δράσης λόγω τραυματισμού είναι ο αμυντικός Πάρκε (13/0), ο μέσος Πόντιους (0/0) και ο πρώτος σκόρερ Εσπίντολα (15/7). Μετά από τρεις αγωνιστικές επέστρεψε στις ήττες το Τορόντο. Έχασε εντός έδρας από το Κάνσας και απομακρύνθηκε από τις πρωτοπόρους της ανατολικής περιφέρειας, Ουάσινγκτον και Κάνσας. Αν πάντως περάσει από την Ουάσινγκτον θα βάλει... φωτιά στη μάχη της κορυφής. Πολύ σημαντική η επιστροφή του πρώτου σκόρερ Ντεφόε (14/11), που εξέτισε την ποινή του. Τραυματίες είναι οι αμυντικοί Μπλουμ (16/0) και Κάλντγουελ (13/0).

120. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Δεν έχει τέλος ο κατήφορος της Νιου Ίνγκλαντ. Γνώρισε την ήττα και από το Κολόμπους (1-2), εντός έδρας, φτάνοντας τις οκτώ συνεχόμενες, ενώ η τελευταία νίκη της σημειώθηκε στα τέλη Μαΐου. Απεγνωσμένα αναζητά την επιτυχία που θα αλλάξει την ψυχολογία της, μετά από το τεράστιο σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων. Τραυματίας είναι ο μέσος Ντόρμαν (15/0) και σταθερά εκτός δράσης ο, επίσης μέσος, Ζόζεφ (0/0), που δεν έχει βοηθήσει καθόλου. Δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από τη Σίβας το Κολοράντο και επικρατώντας με σκορ 3-0 επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές. Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και, παράλληλα, τελευταία δυσκολεύεται όταν παίζει μακριά από το γήπεδό του. Απέναντι στην τελείως εκτός φόρμας Νιού Ίνγκλαντ, πάντως, έχει την ευκαιρία για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του. Ταυτόχρονα, ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

121. ΜΠΟΛΙΒΑΡ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Χαμένη από χέρι η Μπολιβάρ μετά το πρώτο ματς. Βρέθηκε να χάνει από νωρίς απέναντι στη Σαν Λορέντζο, προσπάθησε στο δεύτερο μέρος να ξαναμπεί στο παιχνίδι και το πλήρωσε, γνωρίζοντας βαριά ήττα με σκορ 5-0. Έκδηλη η απογοήτευση στο στρατόπεδο των Βολιβιανών για το κακό αποτέλεσμα, με τον προπονητή Αζκαργκότα, πάντως, να ζητά να από τους παίκτες του να μην παρατήσουν τη ρεβάνς. Μοναδική απουσία ο μακροχρόνια τραυματίας (εκτός για έξι μήνες) μέσος Αρασκαΐτα. Εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της στο πρώτο ματς η Σαν Λορέντζο, διαλύοντας την Μπολιβάρ με σκορ 5-0 και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό. Δύο γκολ ο Μάας. Ο προπονητής Μπάουσα, πάντως, διατηρεί χαμηλούς τόνους και υποστηρίζει πως πρέπει να είναι προσεκτικοί. Πιθανότατα γυρίζει το σύστημα σε 4-4-2 και θα προχωρήσει σε λίγες αλλαγές, προτιμώντας παίκτες που έχουν εμπειρία από παιχνίδια σε υψόμετρο. Δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

122. ΣΙΚΑΓΟ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Γνώρισε τη συντριβή από το Σαν Χοσέ το Σικάγο (1-5), στη χειρότερη φετινή του εμφάνιση. Ειδικά αμυντικά ήταν απογοητευτικό, ενώ τρεις ημέρες μετά από αυτό το παιχνίδι έδωσε φιλικό με την Τότεναμ, όπου γνώρισε νέα ήττα με σκορ 2-0. Ακολουθούν πάντως τρεις αγώνες στην έδρα του και ελπίζει να συγκεντρώσει τους περισσότερους δυνατούς βαθμούς, βελτιώνοντας τη θέση του στη βαθμολογία. Στα ευχάριστα το γεγονός ότι δεν υπάρχουν απουσίες. Η πολύ μεγάλη αστάθεια είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Βανκούβερ. Φάνηκε και στο παιχνίδι με το Ντάλας (2-2), όπου έχασε άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς και αν και έχει δυνατότητες, κινδυνεύει να βρεθεί εκτός των θέσεων των πλέι οφ της δυτικής περιφέρειας. Είναι σε σχετικά καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από το Σικάγο, μαχητικό και αποτελεσματικό μακριά από το γήπεδό του, όμως η αποστολή του είναι δύσκολη. Θα παραταχθεί πλήρες.

123. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Παρότι δεν έπεισε με την απόδοσή του και χρειάστηκε να αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα, το Σολτ Λέικ νίκησε το Μόντρεαλ με σκορ 3-1. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο αγωνιστικές, ενώ δίνει τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στην έδρα του. Μικρή πλέον η διαφορά που έχει από τις ομάδες που το ακολουθούν και απαραίτητα θέλει νίκη. Πάλι εκτός δράσης λόγω τραυματισμού είναι ο αμυντικός Μπάλτσαν (3/0) και οι επιθετικοί Σαμπόριο (10/6), Άλεν (2/0). Παραχώρησε ισοπαλία στο Σαν Χοσέ η Νέα Υόρκη (1-1), με την απόδοσή της να κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα, για μία ακόμα φορά. Γενικότερα της λείπει η σταθερότητα γι' αυτό έχει περιοριστεί στο μέσο της βαθμολογίας της ανατολικής περιφέρειας. Παράλληλα, εκτός έδρας δυσκολεύεται ιδιαίτερα έχοντας μόνο δύο νίκες σε 11 αγώνες. Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού είναι ο βασικός αμυντικός Μίλερ (11/0), ενώ τιμωρημένος είναι ο μέσος Σαμ (20/2). 

Πηγή: betpicks.eu

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags