Facebook Pixel Από το Λιμάνι δανεικός στα Γιάννινα
| 2014-08-08 16:42:00

Από το Λιμάνι δανεικός στα Γιάννινα

Από το Λιμάνι δανεικός στα Γιάννινα

Ποιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται στον ΠΑΣ με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο;

Την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα θα υπερασπίζεται τη νέα σεζόν ο Ανδρέας Γιαννιώτης, με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Γιαννιώτη, για ένα χρόνο», αναφέρει  ανακοίνωση.

ADVERTISEMENT

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ανδρέας Γιαννιώτης δήλωσε στο pasgiannina.gr: Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  και  ευχαριστώ τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη τον προπονητή μου κο Πετράκη, τους συνεργάτες του κους Γεωργουλόπουλο, Αλεξίου και Τσελιόπουλο , όπως και τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κο Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο ώστε να τους δικαιώσω. Τα υπόλοιπα, στο γήπεδο.

Ο Ανδρέας Γιαννιώτας γεννήθηκε στις 18-12-1992, έχει ύψος 1,99, βάρος 84 Kgr και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα. Την περίοδο 2011-12 βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΤ  ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής και καλύτερος τερματοφύλακας της Γ  Εθνικής και είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.

Έχει φορέσει τις φανέλες των Ηρακλή, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Θρακικού Άνω Μητρουσίου, Εθνικού Γαζώρου, Ολυμπιακού και Φωστήρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags