Facebook Pixel Αναστασιάδης για μεταγραφές, γήπεδο και... Μπαρτσελόνα!
| 2014-08-09 21:10:00

Αναστασιάδης για μεταγραφές, γήπεδο και... Μπαρτσελόνα!

Αναστασιάδης για μεταγραφές, γήπεδο και... Μπαρτσελόνα!

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε για τον «νέο» ΠΑΟΚ και τις επόμενες κινήσεις μετά την φιλική νίκη με 1-0 κόντρα στην ΚΠΡ.

«Είχαμε πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που είναι λίγο πιο μπροστά από μας, αλλά είχαμε καλή αντιμετώπιση με εξαίρεση ορισμένες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε ορισμένα λάθη, αλλά στο αμυντικό κομμάτι είμαι ευχαριστημένος. Στο επιθετικό θέλουμε να κάνουμε κι άλλα πράγματα. Είναι πολύ πιο δύσκολο το να χτίσεις από το να γκρεμίσεις. Εχουμε δουλειά και πλησιάζουν και τα επίσημα παιχνίδια», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ μιλώντας στους Έλληνες δημοσιογράφους που ακολούθησαν την αποστολή του ΠΑΑΟΚ στο Λονδίνο και συνέχισε: «Είναι λογικό τα παιδιά να θέλουν να κερδίσουν. Αλίμονο εάν παίζουν για να χάσουν. Από την άλλη είναι σημαντικό να υπάρχουν και οι συνθήκες και σε αυτό το γήπεδο είναι δύσκολο να κάνεις λάθος κι εμείς είμαστε μία ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Όταν το γήπεδο δεν είναι καλό τα πράγματα είναι δύσκολα και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση για τα παιδιά. Αυτό είναι γήπεδο για να παίξεις ποδόσφαιρο».

 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε ακόμη, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις…

Για την Ζίμπρου: «Δεν γνωρίζω πως θα είναι ο αντίπαλος, αλλά και πως θα είμαστε εμείς. Μπήκαμε σε μία περίοδο που θα πρέπει να τρέξουμε λίγο πιο γρήγορα. Ακόμη δεν έχουμε μπει στο σημείο που θέλουμε».

 

Για τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών: «Είπαμε ότι φέτος δεν θα ασχοληθούμε με άλλα πράγματα εκτός από το παιχνίδι. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε το ποδόσφαιρο με ποδόσφαιρο. Εάν οι αντίπαλοι παίζουν αντιαθλητικά και εμείς δεν αντιδρούμε είναι μία πρόοδος».

 

Για την χρησιμοποίηση του «Σάλπι» στα αριστερά… «Ζητάμε πολλά από τα παιδιά. Να τα αφήσουμε τα παιδιά να γυρίσουν όπως πρέπει και τότε θα είμαστε καλύτεροι».

 

Για το ενδεχόμενο να ενισχυθεί κι άλλο η ομάδα: «Η Μπαρτσελόνα θέλει έναν καλό παίκτη. Εάν τον βρει θα τον πάρει. Είναι απλά τα πράγματα τα αποτελέσματα δεν μου λένε τίποτα. Ο κόσμος βλέπει έναν παιχνίδι και μία νίκη και ενθουσιάζεται, μία ήττα και λέει η ομάδα θέλει 10 μεταγραφές. Εμείς δεν είμαστε έτσι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags