Facebook Pixel Νίνης και "Κάρα", διαφορές και ομοιότητες
| 2014-08-11 14:00:00

Νίνης και "Κάρα", διαφορές και ομοιότητες

Νίνης και "Κάρα", διαφορές και ομοιότητες

Πρέπει να κάνει ο ΠΑΟ κίνηση για τον Νίνη; Και αν πρέπει, μπορεί να τον αποκτήσει; Ο Κώστας Γκόντζος αναλύει το θέμα στον SportDog και αποκαλύπτει τον ρόλο του Φύσσα.

Ο Σωτήρης Νίνης ήρθε ξανά λοιπόν στο προσκήνιο, μετά την ενημέρωση της Πάρμα στον παίκτη ότι δεν τον υπολογίζει και θα πρέπει να ψάξει για ομάδα.

Η υπόθεση μοιάζει απλή λοιπόν από πρώτη ματιά, αλλά δεν είναι έτσι.

Το πρώτο και βασικότερο είναι αν ο Αναστασίου θέλει τον Νίνη και αν τελικά ο λόγος του Αναστασίου έχει την πρώτη βαρύτητα στις όποιες αποφάσεις.

Φυσικά εδώ που είναι ο Παναθηναϊκός και όταν ουσιαστικά οι μόνες μεταγραφές που έχει κάνει είναι ο Μπουρμπος και ο Μπούι, μοιάζει σε πολλούς λιγάκι πολυτέλεια να συζητάμε για τον Νίνη.

Όμως κι αυτό δεν είναι έτσι. Ο Νίνης έχει ενάμιση χρόνο να παίξει σε φουλ ρυθμούς. Απ΄ την άλλη ο τρόπος παιχνιδιού του σίγουρα δεν είναι αυτός που θα μπορουσε να πει κάποιος ότι ταιριάζει γάντι στην ταχύτητα και τον τρόπο που φαίνεται να παίζει ο Παναθηναϊκός εδώ και ένα χρόνο.

Αυτά σε σχέση μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι της ιστορίας.

Γιατί και με τον Σωτήρη Νίνη υπάρχουν μια σειρά προβλήματα που μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό με τα αντίστοιχα που υπήρξαν με τον Καραγκούνη.

Το πρώτο είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος έχει δείξει μέχρι στιγμής μια ...έμφυτη απέχθεια για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή ανήκε στην ομάδα της πολυμετοχικότητας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στον περυσινό αλλά και τον φετινό Παναθηναϊκό δεν υπάρχει ούτε ένας ποδοσφαιριστής που να ανήκε στην ομάδα ή ακόμα και στην εικοσιτετράδα της πολυμετοχικότητας με εξαίρεση τους τερματοφύλακες οι οποίοι κι αυτοί σιγά-σιγά παραχωρήθηκαν.

Το δεύτερο είναι το ...μόνιμο και διαχρονικό πρόβλημα. Τα λεφτά δηλαδή.

Και στην περίπτωση του Νίνη τα λεφτά θα παίξουν τον πρώτο και βασικότερο λόγο γαι το αν θα εξελιχθεί το ντιλ. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Νίνης δεν έφυγε και με τον καλύτερο τρόπο, αφού προτίμησε να κάνει με τέτοιο τρόπο την μεταγραφή του μη υπογράφοντας πρώτα στον Παναθηναϊκό, ώστε να μην μπορέσει η ομάδα να πάρει έστω και ένα ευρώ από τη μεταγραφή του.

Απ΄ την άλλη είναι σίγουρο ότι ο Νίινης δεν πρόκειται -και αυτός- να έρθει να παίξει σχεδόν ...τζάμπα στον Παναθηναϊκό, ή να μην πάρει συγκεκριμένες διαβεβαιώσεις ότι θα πάρει τα λεφτά που θα συμφωνήσει. Πράγμα που μετά τον αποκλεισμό από τη Σταντάρ μοιάζει πολύ δύσκολο, αφού ήδη σήμερα άρχισαν να σκάνε ρεπορτάζ που μιλάνε για δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στη διάρκεια της χρονιάς ενώ φυσικά εκκρεμούν άμεσα μια σειρά υποχρεώσεις από τους διακανονισμούς.

Αυτά είναι τα δεδομένα της υπόθεσης Νίνη.

Από κει και πέρα στα ντεσού της ιστορίας, είναι φανερό ότι η καρριέρα του Νίνη έχει πάρει την κατιούσα και μόνο το ότι στις ομάδες που ...ενδιαφέρονται είναι Αστέρας Τρίπολης και λοιπά, είναι ενδεικτικό.

Απ΄ την άλλη είναι επίσης φανερό ότι ο Τάκης Φύσσας έχει πολύ στενές σχέσεις με τον ποδοσφαιριστή και εκεί μπορεί να υπάρξει μια ...αμοβαία εξυπηρέτηση, ο Φύσσας δηλαδή να βοηθήσει τον Νίνη να μην τελειώσει από τα ...23 την καρριέρα του και ο Νίνης να βοηθήσει τον Φύσσα να ολοκληρώσει τη μεταγραφή μη προβάλλοντας στοιχειώδεις οικονομικές απαιτήσεις και εγγυήσεις για τα λεφτά του.

ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ sex tape που έμπλεξε την Καλομοίρα - Διάβασε την είδηση με ένα "κλικ"   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags