12/08/14 - 18:15

Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής χώρισε πριν πάει Βραζιλία (ΦΩΤΟ)

Ελεύθερος και... ωραίος πριν πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο έμεινε ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδας, ο οποίος πρόσφατα πήρε μεταγραφή σε ιταλική ομάδα.

Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής χώρισε πριν πάει Βραζιλία (ΦΩΤΟ)
37.162views 0shares

Τάραξε τη... showbiz ο χωρισμός πασίγνωστου Έλληνα ποδοσφαιριστή που κάνει διεθνή καριέρα.

Στον Παναγιώτη Ταχτσίδη αναφερόμαστε, ο οποίος πήρε μεταγραφή στη Βερόνα, αλλά χώρισε με τη σύντροφό του Μαριλένα Θεοδωροπούλου.

«Πήρα μαζί μου τους γονείς μου στις διακοπές, γιατί διαφορετικά δεν θα είχα χρόνο να τους δω. Ζουν στο Ναύπλιο μαζί με τα τρία αδέλφια μου και τα τέσ­σερα ανιψάκια μου. Νοίκιασα ένα σπίτι στο νησί και κάναμε όλοι μαζί διακοπές. Είδα τις φωτογραφίες μας στα περιο­δικά, οι γονείς μου χάρηκαν πολύ. Βέ­βαια, έγραψαν ότι πήγα διακοπές με τους γονείς, αλλά και την κοπέλα μου, με την οποία παντρεύομαι! Εδώ, λοιπόν, οφείλω να πω ότι δεν έχω πλέον κο­πέλα, ήμουν χωρισμένος στις φωτογρα­φίες που είδατε.

Όταν μας τράβηξαν, έτυχε να συναντήσω εκεί την πρώην μου και επειδή γνωρίζει τους γονείς μου κι έχουν καλές σχέσεις, ήρθε να χαιρετήσει. Χωρίσαμε πριν ακόμη φύγω για Βραζιλία. Για ένα διάστημα ήρθε στην Ιταλία και ζήσαμε μαζί, αλλά τώρα τελείωσε. Είναι δύσκολο μια κοπέλα να καταλάβει το πρόγραμμα και τη ζωή μου. Θέλει χρόνο και υπομονή. Αλλιώς έρχονται οι τσακω­μοί και οι ζήλιες.», δήλωσε ο Ταχτσίδης σε συνέντευξή του.

Πριν το Μουντιάλ χώρισε ο Ταχτσίδης... Ρε τί τον έπιασε;

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ