Facebook Pixel Ομάδα της Σούπερ Λιγκ βοηθάει τον Κομπότη!
| 2014-09-13 09:21:00

Ομάδα της Σούπερ Λιγκ βοηθάει τον Κομπότη!

Ομάδα της Σούπερ Λιγκ βοηθάει τον Κομπότη!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ SPORTDOG: Ποια ομάδα βοήθησε φέτος το καλοκαίρι στην ενίσχυση του ρόστερ του Λεβαδειακού;

Όταν ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει τόσο πολύ από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος και ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ βρίσκονται σαφώς σε διαφορετικό επίπεδο από όλους τους υπόλοιπους, πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος για να τους συναγωνιστούν και οι "μικροί".

Και, μάλλον, δεν υπάρχει καλύτερη λύση από αυτό που υποστηρίζει ο θυμόσοφος λαός: το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο! Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο Κομπότης στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, για να ενισχύσει με ασφάλεια την ομάδα του.

Να πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή, γιατί μία ακόμα φορά η στήλη "Sportdog Penalty" του σκύλου, στο twitter, έχει ρεπορτάζ που... φυσάει: Η καλύτερη φετινη μεταγραφή του Κομπότη δεν ήταν παίκτης αλλά... ατζέντης! Το όνομά του; Χουάν Κρουζ Ογέρ και είναι, φυσικά, Αργεντινός!

Ο Κρουζ είναι αυτός που βρίσκεται (απο την πρώτη χρονιά του στη Σούπερ Λιγκ) πίσω απο τις σπουδαίες "ανακαλύψεις" του Αστέρα Τρίπολης στη χώρα του ταγκό!

Οι 2 (τελευταίοι) απο τους 4 Αργεντινούς που απέκτησε αυτό το καλοκαίρι ο Λεβαδειακός, είναι πελάτες του Κρουζ. Δηλαδή οι Σοτέλο και Σάντσες. Για να ανοίξει πάντως ο Κομπότης το "κανάλι" με τον εν λόγω ατζέντη, που εμπιστεύονται τυφλά οι Μπακοκαϋμενάκηδες, τον βοήθησαν απο την Τρίπολη.

Παραδοσιακα οι διοικήσεις των δύο αυτών ΠΑΕ είχαν εξαιρετικές σχέσεις, οι οποίες (όπως ακούγεται στη πιάτσα) θα επεκταθουν τώρα και σε άλλους τομείς...

**ΔΕΣ (ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ) ΚΙ ΑΥΤΟ: Τρέξτε! Τούμπανο, ζωντοχήρα και 19 ετών! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags