Facebook Pixel Ο «πιστολέρο» ψάχνει τη ρέντα του
| 2014-09-15 23:38:00

Ο «πιστολέρο» ψάχνει τη ρέντα του

Ο «πιστολέρο» ψάχνει τη ρέντα του

Πέρυσι τέτοιον καιρό, ο Κώστας Μήτρογλου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού και όλοι κατέγραφαν τις εντυπωσιακές επιδόσεις του με τα χατ τρικ και το ένα γκολ πίσω από το άλλο. Γράφει ο Μ.Μορφονιός.

Τώρα, όμως, που το φεγγάρι είναι… άδειο, ο «πιστολέρο» συμπληρώνει 10 μήνες χωρίς γκολ, καθώς η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ήταν στις 15 Νοέμβρη του ’13 με την εθνική ομάδα στο μπαράζ με τους Ρουμάνους. Μάλιστα το τελευταίο του τέρμα με την ερυθρόλευκη φανέλα το είχε πετύχει λίγο νωρίτερα, στις 10 Νοεμβρίου στο 4-0 εις βάρος του ΠΑΟΚ!

 

Ο Μίτσελ θέλησε να του δώσει όλα τα πλεονεκτήματα κατά την επιστροφή του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ξεκίνησε τον Διαμαντάκο στο ματς με τον ΟΦΗ, με σκοπό να «τρέξει» την αντίπαλη άμυνα και να την υποχρεώσει να σπαταλήσει δυνάμεις, ενώ του έβαλε κοντά και δεύτερο κυνηγό, τον Χόρχε Μπενίτες, ο οποίος είχε και σουτ στο δοκάρι.

 

Ο Μήτρογλου βγήκε μέσα στις φάσεις και παρά το γεγονός ότι το ματς είχε τελειώσει από πολύ νωρίς για τον Ολυμπιακό, εντούτοις θα μπορούσε να «σπάσει» το ρόδι, όταν στο τελευταίο δεκάλεπτο βρέθηκε τρεις φορές σε πλεονεκτική θέση, αλλά τελικά δεν μας προέκυψε ο γνωστός πανηγυρισμός με τους… πυροβολισμούς.

 

Ο Μίτσελ τον πιστεύει και το δήλωσε μετά τον αγώνα: «Γινόμαστε διαφορετική ομάδα με τον Μήτρογλου», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Από την άλλη κι ο κόσμος τον γουστάρει. Συνεπώς, θα έχει τις κατάλληλες συνθήκες για να αποκτήσει και πάλι την ταυτότητα του γκολτζή.

 

Στην προηγούμενη διαδρομή είχε ως «ανταγωνιστή» τον Χαβιέρ Σαβιόλα, ο οποίος τελικά λειτούργησε ως ο καλύτερος συμπαραστάτης του. Τώρα θα έχει δίπλα του τον Διαμαντάκο και τον Μπενίτες.

 

Σαφώς και είναι ανοιχτός ο δρόμος για τον Μήτρογλου, αρκεί να του γυρίσει και η ρέντα που είναι απαραίτητη σε κάθε σέντερ φορ.

 

Να δούμε αν στην αυριανή πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Μίτσελ θ’ αλλάξει τη… σειρά και βάλει πρώτα τον Μήτρογλου, κρατώντας ως εναλλακτική επιλογή τον Διαμαντάκο.

 

Θα έχει επίσης ενδιαφέρον να διαπιστώσουμε αν ο Ισπανός θα επιλέξει τον κλασικό σχηματισμό του 4-2-3-1 ή θα προσθέσει και τρίτο παίκτη στον άξονα, από τη στιγμή που ο Μιλιβόγεβιτς δείχνει να βρίσκεται σε ετοιμότητα, με τον Εντινγκά να έχει πάρει ανάσες με τον ΟΦΗ και τον Μανιάτη να συνεχίζει το… τρέξιμο προκειμένου να προλάβει το ματς με τους πρωταθλητές Ισπανίας.

 

Για τις άκρες έχει σε καλή κατάσταση τους Ντουρμάζ και Αφελάι, ενώ διαθέτει πάντα την επιλογή του Φουστέρ, που προσφέρει πολύ στα μαρκαρίσματα, αλλά έχει μείνει για αρκετό διάστημα εκτός δράσης!

ΠΗΓΗ: efsyn.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags