Facebook Pixel Ο Μαστοράκης επιστρέφει στην τηλεόραση!
Life
| 2014-09-18 23:24:00

Ο Μαστοράκης επιστρέφει στην τηλεόραση!

Ο Μαστοράκης επιστρέφει στην τηλεόραση!

Tο θρυλικό “ΑΡΓΑ”, στο Action24.

Αθήνα, 18 Σεπτεμβρίου 2014. Το μεγαλύτερο ίσως brand στα talk shows της τηλεόρασης του 20ου αιώνα, το «ΑΡΓΑ» ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ, έρχεται στο Action24 και μάλιστα... αργά (μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα) και επτά φορές τη βδομάδα. Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, φρέσκο, ανατρεπτικό και ολοκαίνουργιο και τα Σαββατοκύριακα best of.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Μαστοράκης δεν θα είναι αυτή τη φορά μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του (διατηρεί πάντως την παραγωγή και τη σκηνοθεσία), όμως το όνομα του παρουσιαστή του νέου ΑΡΓΑ αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό και σίγουρα, όταν ανακοινωθεί, θα εκπλήξει.

Ο δημιουργός του ΑΡΓΑ (που έκανε πετυχημένους κύκλους, με περίπου 400 καλεσμένους, στα περισσότερα ιδιωτικά κανάλια) δηλώνει: «το νέο ΑΡΓΑ του 2014, σε εμφάνιση και περιεχόμενο, θα είναι για χουζούρι και χαλαρές νύχτες, με διάσημους καλεσμένους και κουβεντούλα – αλλά όχι συνεντεύξεις- όσα συνήθως αποτελούν τροφή για συζητήσεις το επόμενο πρωί.

Η επιτυχία του ΑΡΓΑ ήταν πάντα η φιλοσοφία stripping (που ισχύει άλλωστε σε όλα τα αμερικάνικα late night) ώστε ο θεατής να ξέρει πως κάθε νύχτα θα βλέπει αισιόδοξα, ευχάριστα, χαμογελαστά πρόσωπα, χωρίς να σημαίνει αυτό πως δεν θα υπάρχει και ένα δάκρυ, κάποιες φορές.

Για πολλά χρόνια, στους 4 κύκλουςτου, το ΑΡΓΑ έβαζε τους θεατές του για ύπνο και αυτό φιλοδοξώ να κάνει και στο Action24 που, σαν νεανικό κανάλι δράσης και αδρεναλίνης, χρωστάει ένα τέτοιο τηλεοπτικό χαλάρωμα στους θεατές του.

Όσο για τον παρουσιαστή του νέου ΑΡΓΑ , ένα έχω να πω: Καλύτερο δεν θα μπορούσα να έχω βρει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags