Facebook Pixel Γεωργίου speaking για Παναθηναϊκό - ΠΑΟΚ!
| 2014-09-20 12:29:00

Γεωργίου speaking για Παναθηναϊκό - ΠΑΟΚ!

Γεωργίου speaking για Παναθηναϊκό - ΠΑΟΚ!

Αυτό που συμβαίνει με τον Παναθηναϊκό είναι ίσως και μοναδικό...

Αυτό που συμβαίνει με τον Παναθηναϊκό είναι ίσως και μοναδικό. Παίζει η ομάδα στη Λεωφόρο και όσο δεν τρώει γκολ, ο κόσμος στις εξέδρες μένει μουγγός και ψιλοαδιάφορος. Μόλις όμως δεχθεί ο ΠΑΟ γκολ, τότε όλο το γήπεδο αποθεώνει την ομάδα την ομάδα και την χειροκροτεί. Τι, διάολο, είναι τελικά αυτό; Μαζοχισμός; Οίκτος; Ή μήπως υπερβολική αγάπη για την ομάδα;

Εν πάση πάση περίπτωση, αυτός ο Παναθηναϊκος δεν βαριέται. Θα μου πει βέβεια κάποιος, ότι με τα ίδια χάλια ξεκίνησε και πέρισυ, αλλά μετά τον Δεκέμβρη μεταμορφώθηκε και έκλεψε τις εντυπώσεις. Σύμφωνοι, αλλά εγώ είμαι υποχρεωμένος να πω αυτό που βλέπω τώρα. Αυτό το πράγμα δεν βλέπεται. Μιλάμε για τραγική εικόνα. Εντάξει, δεν υπήρχε η απαίτηση να κερδίσει ντε και καλά τη Δυναμό Μόσχας, που έχει φέτος 119 εκ. ευρώ μπάτζετ. Αλλά. Μωρ’αδελφέ μου, δείξε μια καλύτερη εικόνα και όχι αυτό το ντουρρλουμπούκι που είδαμε χθες. Ενας τερματοφύλακας που ο,τι πάει μέσα γράφει, μια άμυνα για τα θηρία, ένα κέντρο με μηδένα ανάπτυξη και δημιουργία και μία επίθεση πιο χλωμή και από την μεσογειακή αναιμία. Μόνο οι δύο πιτσιρικάδες, ο Ντινας και ο Δώνης στάθηκαν στο ύψος τους. Οι υπόλοιποι ήταν για τον γαϊδαρο καβάλα. Και αυτός ο φουκαράς ο Νάνο έχει μεταμορφωθεί σε πασπαρτού. Αυτός τα φάουλ, αυτός τα κόρνερ, αυτός τα αράουτ, του βγήκαν τα πνευμόνια να τρέχει να εκτελεί όλα τα στημένα. Μου φαίνεται ότι ο Αναστασίου θα πληρώσει την εμμονή του αφεντικού του να μη γίνονται κάποιες σοβαρές μεταγραφές.

Ο Παοκ ξεκίνησε άσχημα τη φετινή περίοδο. Αλλά τον τελευταίο καιρό παρουσιάζεται πολύ βελτιωμένος. Και αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι η φοβερή παραγωγικότητα που δείχνει σε όλα τα παιχνίδια. Φτιάχνει πολλές ευκαιρίες και σκοράρει κατά ριπάς. Τρία στη Ζιμπρου, τέσσερα στον Πλατανιά, τρία στη Νίκη Βόλου και έξι χθες στη Μινσκ. Οι δύο ξένοι, ο Μακ και ο Περεϊρα, τον έχουν βοηθήσει πάρα πολύ.

Ο μεγάλος κερδισμένος αυτή τη βδομάδα στην Ευρώπη ήταν ο Ολυμπιακός. Αποθεώθηκε με την Ατλέτικο, αποθεώθηκαν ο Μανωλάς και ο Τοροσίδης προχθές με τη Ρόμα, αποθεώθηκε χθες και ο Αβραάμ, που πέτυχε το νικητήριο γκολ της Τραμπσοσμπορ.

Πηγή: Real.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags