Facebook Pixel Σκάει νέα αποχώρηση τεχνικού στη Σούπερ Λίγκα;
| 2014-09-23 14:00:00

Σκάει νέα αποχώρηση τεχνικού στη Σούπερ Λίγκα;

Σκάει νέα αποχώρηση τεχνικού στη Σούπερ Λίγκα;

Τρίζει η καρέκλα του! Ποιος Έλληνας προπονητής θα παίξει το κεφάλι του την προσεχή αγωνιστική και για ποιο λόγο; Ο Σκύλος, που μυρίζεται τα πάντα, έχει την πληροφορία!

Νέο διαζύγιο προπονητή σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας είναι πολύ πιθανό να προκύψει την προσεχή αγωνιστική. Ποιος θα πάρει τη σκυτάλη από τον Γιώργο Παράσχο; Όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", ο Γιάννης Κομπότης δεν είναι ευχαριστημένος από το ξεκίνημα του Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα έχει συγκεντρώσει μόλις 2 βαθμούς τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές αγνοώντας το τρίποντο της νίκης. Ήρθε ισόπαλη (1-1) στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό εντός έδρας, ηττήθηκε τη δεύτερη αγωνιστική από τον Αστέρα στην Τρίπολη (2-1), έφερε ξανά ισοπαλία εντός με τον Πανθρακικό (1-1) και έχασε (2-0) από την Ξάνθη στα Πηγάδια την τελευταία αγωνιστική.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και οι κακές εμφανίσεις έχουν αρχίσει να εξαντλούν την υπομονή του αφεντικού της ομάδας και ο Σάββας Παντελίδης δεν θα πρέπει νιώθει καθόλου σίγουρος για τη θέση του. Αν, μάλιστα, την προσεχή αγωνιστική ο Λεβαδειακός δεν κάνει σεφτέ στις νίκες απέναντι στην Κέρκυρα μέσα στην έδρα του είναι εξαιρετικά πιθανό να έχουμε μια ακόμα αντικατάσταση προπονητή στη Σούπερ Λίγκα.

ΣΑΛΟΣ: Η Αγγελική Ηλιάδη ΟΛΟΓΥΜΝΗ στο διαδίκτυο! ΔΕΙΤΕ τη φωτογραφία που σαρώνει   ΕΔΩ  


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags