Facebook Pixel Κοίτα να δεις που τελικά ο Σάντος δεν είχε προσυμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ...
| 2014-09-25 14:58:00

Κοίτα να δεις που τελικά ο Σάντος δεν είχε προσυμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ...

Κοίτα να δεις που τελικά ο Σάντος δεν είχε προσυμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ...

Θυμηθείτε τι γραφόταν την περασμένη άνοιξη. Βάλτε τα δίπλα-δίπλα, πλάι στη σημερινή πραγματικότητα και βγάλτε συμπέρασμα. Γράφει ο Βασίλης Σαμπράκος.

Συνέβη λοιπόν, και η πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου αποφάσισε να κάνει στον Φερνάντο Σάντος τη μεγαλύτερη τιμή, της οποίας μπορεί να τύχει ένας προπονητής στον τόπο του, και να του δώσει τη θέση τού επικεφαλής στο ποδόσφαιρο της χώρας. Του πρότεινε μια θέση όμοια με αυτή που κατείχε στη διάρκεια της προηγούμενης 4ετίας στην Ελλάδα, δηλαδή να αναλάβει την ευθύνη της δημιουργίας και καθοδήγησης της ομάδας των Ανδρών και μαζί να εποπτεύσει και να διορθώσει το συνολικό σχέδιο του εθνικού ποδοσφαίρου της χώρας.

 

Στην Ελλάδα, όπως και πολλά άλλα, η μνήμη είναι κοντή. Γι' αυτό και σήμερα η είδηση ότι τελικά ο Πορτογάλος προπονητής δεν είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ ούτε με κάποια άλλη ομάδα δεν θα περάσει καν στα ψιλά. Και ουδείς θα σχολιάσει το προφανές, ότι ο Σάντος έφυγε απλώς επειδή δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση της ελληνικής ομοσπονδίας.

 

Ακόμη ένα χαστούκι στο πρόσωπο του κλασικού Ελληνα δημοσιογράφου. Αν δεν θυμάστε, ανατρέξτε στα δημοσιεύματα της εποχής. Θυμηθείτε τι γραφόταν την περασμένη άνοιξη. Βάλτε τα δίπλα-δίπλα, πλάι στη σημερινή πραγματικότητα και βγάλτε συμπέρασμα.

Κοντά στα παραπάνω βάλτε και το εξής: προκειμένου να τον προσλάβουν, οι Πορτογάλοι πήραν το ρίσκο να δουν την έφεση του Σάντος επί της ποινής των 8 αγωνιστικών που του έχει επιβληθεί επειδή η ΕΠΟ δεν τον ενημέρωσε προκειμένου να απολογηθεί προτού τιμωρηθεί να απορρίπτεται. Δηλαδή τον προσέλαβαν «αγοράζοντας» την πιθανότητα να μην τον έχουν στον πάγκο. Ο Σάντος πήγε να χάσει την υψηλότερη τιμή που μπορεί να κάνει σε έναν προπονητή η πατρίδα του επειδή η ΕΠΟ θεώρησε ότι δεν υπήρχε λόγος να τον ενημερώσει εγκαίρως για να προετοιμάσει την απολογία του. Αυτή ήταν η τιμή που επέλεξε να κάνει η ελληνική ομοσπονδία προς τον Σάντος, σε ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης των όσων προσπάθησε να κάνει κατά τη διάρκεια της 4ετίας που κατείχε τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή.

Πηγή: sportday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags