Facebook Pixel O K. Nικολακόπουλος γράφει για τη Γιουβέντους
| 2014-10-06 09:10:00

O K. Nικολακόπουλος γράφει για τη Γιουβέντους

O K. Nικολακόπουλος γράφει για τη Γιουβέντους

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σημειώνει το θέμα με τους τραυματισμούς που έχει η Γιουβέντους σε μία συγκεκριμένη γραμμή της.

Είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια η Γιουβέντους παίζει με τρία στόπερ. Το καθιέρωσε ο Κόντε και το συνεχίζει κι ο Αλέγκρι, αφού…πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει.

• Το θέμα μας, ενόψει του αγώνα της Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό στο Καραίσκάκη, είναι ότι η πρωταθλήτρια Ιταλίας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα αυτή την στιγμή με τους κεντρικούς της αμυντικούς. Γι ατην ακρίβεια από σήμερα έχει μείνει ακριβώς με…τρεις.

• Διότι, της κτύπησε κι ο Κάσερες στο ντέρμπι με τη Ρόμα. Ο Ουρουγουανός διεθνής αμυντικός, αν πιστέψουμε τις πρώτες εκτιμήσεις από το Τορίνο, σύμφωνα με τις οποίες έχει πρόβλημα στη φτέρνα στην οποία έχει κάνει επέμβαση, θα μείνει έξω περίπου 20 ημέρες κι έτσι δεν θα παίξει με τον Ολυμπιακό.

• Ήδη είναι νοκ άουτ από την αρχή της σεζόν κι ο έμπειρος Ιταλός διεθνής, βασικός στο Μουντιάλ, ο Μπαρζάλι, όπως κι ένας άλλος Ιταλός, ο Μαρόνε.

• Έτσι, από τους έξι στόπερ της Γιουβέντους, είναι εκτός μάχης οι τρεις κι έχουν απομείνει ο Μπονούτσι, ο Κιελίνι κι ο Ογκμπόνα, που δεν θεωρείται μέσα στις πρώτες επιλογές, αλλά λόγω των απουσιών των Μπαρζάλι και Μαρόνε, ήταν πλέον η πρώτη λύση μετά τους τρεις βασικούς κι αυτός που μπήκε στη θέση του Κάσερες.

Πηγή: SportFM.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags