Facebook Pixel Γιατί βγαίνω έξω χωρίς να φοράω εσώρουχα
Life
| 2014-10-09 23:06:00

Γιατί βγαίνω έξω χωρίς να φοράω εσώρουχα

Γιατί βγαίνω έξω χωρίς να φοράω εσώρουχα

Όχι εδώ δεν μιλάμε για τις διάσημες που βγαίνουν στα κλαμπ χωρίς βρακί, όπως Paris Hilton, Britney Spears ή Εφη Σαρρή...

Ή για «καυτές» ηθοποιούς που δεν φορούν τίποτα από κάτω για τις ανάγκες μιας σκηνής (θρυλική σεκάνς από το Βασικό Ενστικτό).

Υπάρχουν και τα κορίτσια (της διπλανής πόρτας) που μπορεί να μην το ξέρεις αλλά κυκλοφορούν αναμεσά μας χωρίς εσώρουχα...

Οκτώ γυναίκες εξηγούν γιατί το κάνουν και πως αισθάνονται όταν βγαίνουν έξω. Υπ’ οψιν μη νομίζεις ότι το κάνουν μόνο για προκαλέσουν...

1. "Όταν ήμουν με τον πρώην μου μια μέρα φορούσα φούστα. Επειδή τα γραφεία μας ήταν στο ίδιο κτήριο, αποφάσισα να βγάλω το εσώρουχο μου και να του το δώσω. Από τότε το κάνω όταν πηγαίνω για ψώνια ή και για ποτό. Με κάνει να αισθάνομαι περισσότερο θηλυκό και σέξι. Το κάνω μόνο για μένα."

2. "Πήγα στο πάρτι ενός φίλου. Έβαλα το μαύρο μου φόρεμα, ένα ζευγάρι ψηλά τακούνια και δεν φόρεσα εσώρουχο... Το φόρεμα ήταν μίντι και στενό έτσι δεν ανησυχούσα μήπως σηκωθεί... Ήταν αστείο να βρίσκεσαι έξω έχοντας ένα μικρό σέξι μυστικό που δεν το ξέρει κανείς."

3. "Βγήκαμε στην πόλη με τις φίλες μου προκαλώντας η μια την άλλη να μην βάλει εσώρουχο. Ηταν απίστευτα διασκεδαστικό και σίγουρα θα το επαναλάβουμε."

4. "Πριν έξι χρόνια άλλαξα τον τρόπο που ντύνομαι γιατί κατάλαβα πως ήταν πιο υγιεινό να αερίζεται η... ευαίσθητη περιοχή. Ξεφορτώθηκα τα παντελόνια και πλέον φοράω μόνο φούστες. Οι φούστες πρέπει να είναι στο σωστό μάκρος και σίγουρα πρέπει να μάθεις πως θα κάθεσαι και πως θα σηκώνεσαι... Εσώρουχα φοράω μόνο όταν έχω περίοδο."

5. "Για μένα αυτό είναι άκρως φυσικό. Βγαίνω έξω χωρίς εσώρουχο, αλλα δεν φοράω μίνι φούστες που μπορεί με μία κίνηση να τα δούνε όλα!"

6. "Οταν το ξύρισα η αίσθηση του δέρματος ήταν απίστευτη. Έτσι σκέφτηκα να αφήσω και την περιοχή εκτεθειμένη χωρίς εσώρουχα. Ο κολλητές μου έκαναν το ίδιο. Ο φίλος μου το λατρεύει, ιδιαίτερα όταν πηγαίνουμε στο σινεμά."

7. "Μου αρέσει να μη φοράω τίποτα από κάτω. Αισθάνομαι απόλυτα ελεύθερη. Δεν με νοιάζει πως θα κάτσω ή πως θα σηκωθώ, διότι απλά δεν με απασχολεί αν κοιτάνε ή όχι."

8. "Ήμουν 18 όταν το πρωτοδοκίμασα. Το κάνω μερικές φορές το μήνα απολαμβάνοντας εξόδους με φίλους που δεν γνωρίζουν το μυστικό μου. Ο στόχος μου είναι να μην φορέσω εσώρουχο για 1 εβδομάδα."

Πηγή: 43things.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags