Facebook Pixel Αποκάλυψη: Πόσο κόστισε ο Μποτία στον Ολυμπιακό!
| 2014-10-23 12:30:00

Αποκάλυψη: Πόσο κόστισε ο Μποτία στον Ολυμπιακό!

Αποκάλυψη: Πόσο κόστισε ο Μποτία στον Ολυμπιακό!

ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ από τον Ισπανό αμυντικό χθες, που κατακρίθηκε όσο λίγοι από την αρχή της σεζόν!

Η αλήθεια είναι πως το ξεκίνημα του Μποτία στον Ολυμπιακό δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ήρθε για να καλύψει το κενό του Κώστα Μανωλά, που πέρσι έκανε μία πολύ καλή σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Μοιραία, λοιπόν, οι συγκρίσεις έγιναν αμέσως, καθώς το κύριο γνώρισμα του Μανωλά, η ταχύτητα, δεν ήταν και το καλύτερο του Μποτία. Ο Ισπανός, βέβαια, μπορεί να μην έχει την ταχύτητα του Κώστα, αλλά από την άλλη πλευρά δεν είναι κακός παίκτης. Κάθε άλλο! Απλώς όταν υπάρχουν μεγάλοι χώροι για να καλύψει, δεν έχει την ίδια αντίδραση με τον Μανωλά. Όταν δεν υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις όμως, είναι πολύ αξιόπιστος.

Κάτι που φάνηκε και χθες, που είχε μία πολύ καλή εμφάνιση από τη στιγμή που είχε βοήθειες. Δεν ήταν άσχημη η επιλογή του για τον Ολυμπιακό δηλαδή, ασχέτως αν κάποιοι βάλθηκαν να το παρουσιάσουν έτσι.

Ούτε και ήρθε... τσάμπα στο Λιμάνι! Οι πρωταθλητές έδωσαν ένα πολύ καλό ποσό για να τον αποκτήσουν από τη Σεβίλλη, που αποδεικνύει ότι μόνο τυχαία δεν ήταν ψηλά η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty" του Σκύλου, στο twitter, οι Πειραιώτες έδωσαν 2,2 εκ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι στην προηγούμενη ομάδα του, για να τον αποκτήσουν! Δεν είναι μικρό ποσό, κάθε άλλο, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για αμυντικό!

Και πληρώθηκε καλά για να έρθει στην Ελλάδα ο Μποτία και είναι καλός παίκτης. Δεν είναι Μανωλάς στην ταχύτητα, κάτι που έχει παραδεχτεί δημόσια και ο Μίτσελ, αλλά από την άλλη είναι ένας καλός αμυντικός και πολύ αξιόπιστος. Το απέδειξε, άλλωστε και χθες...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags