Facebook Pixel Ο Ολυμπιακός, η Γιούβε και η... Αλβανία!
| 2014-11-03 23:50:00

Ο Ολυμπιακός, η Γιούβε και η... Αλβανία!

Ο Ολυμπιακός, η Γιούβε και η... Αλβανία!

Πώς συνδέονται το μεγάλο ματς των Πειραιωτών στο Τορίνο με τα «μπάχαλα» στο Σερβία – Αλβανία; Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο θέμα του sportdog.

Ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς θα δώσει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τρίτης στην Ιταλία κόντρα στην Γιουβέντους για την τέταρτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και σε αυτά τα ματς θα πρέπει να... προσέχεις και τις λεπτομέρειες. Σε αυτές τις «λεπτομέρειες» συμπεριλαμβάνεται και ο διαιτητής με την προϊστορία του...

Ο... άρχοντας λοιπόν της αναμέτρησης στο Τορίνο θα είναι ο Άγγλος διαιτητής, Μάρτιν Άτκινσον. Πρόκειται για μία «σφυρίχτρα» που δεν καταλαβαίνει από έδρες και αυτό θα είναι πολύ καλό για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα πρέπει να αντέξει και την πίεση της εξέδρας. Η Γιούβε «καίγεται» για τη νίκη και το ματς θα είναι σαν... τελικός για τους Ιταλούς.

Ο Άτκινσον όμως δεν... μασάει από έδρες και το έχει αποδείξει και μάλιστα πολύ πρόσφατο. Ο Άγγλος ήταν διαιτητής στο επεισοδιακό ματς των Προκριματικών του Euro μεταξύ της Σερβίας και της Αλβανίας, το οποίο και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού έκανε την εμφάνισή του ένα «αεροπλανάκι» με την σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας».

Ο Άγγλος πάντως έχει προϊστορία και με τον Ολυμπιακό, αφού ήταν διαιτητής και στην εκτός έδρας νίκη των Πειραιωτών επί της Σερίφ Τιρασπόλ (2-0) για τα play offs του Τσάμπιονς Λιγκ το 2009. Στο παρελθόν έχει σφυρίξει άλλες τρεις φορές αγώνες ελληνικών ομάδων.

Την 1η Ιουνίου του 2007 ήταν διαιτητής στο Κροατία-Ελλάδα (2-2) για την elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2007, στις 21 Φεβρουαρίου του 2008 σφύριξε στο Χετάφε-ΑΕΚ (3-0) για τους "32" του Κυπέλλου UEFA και στις 29 Μαρτίου του 2011 διηύθυνε το φιλικό Ελλάδα-Πολωνία (0-0).

Μην χάσετε κι αυτό: Γυμνή στην παραλία το κορίτσι του παικταρά! (ΦΩΤΟ)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags