Facebook Pixel H σέξι μεταμόρφωση παίκτριας του Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-11-06 19:29:00

H σέξι μεταμόρφωση παίκτριας του Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)

H σέξι μεταμόρφωση παίκτριας του Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τα καλύτερα έρχονται…», έλεγε το μπλουζάκι της Τζίνας Λαμπρούση με το οποίο έκανε την εμφάνιση της στο ‘Ioannis hair & beauty team’ στο Κολωνάκι στέλνοντας τα δικά της μηνύματα.

Η MVP της 3ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών βρέθηκε στους πολυτελείς χώρους του ‘Ioannis hair & beauty team’ και αφέθηκε στα χέρια των ειδικών απολαμβάνοντας τις ξεχωριστές υπηρεσίες που προσφέρει ο Γιάννης Φουρλιάς και οι συνεργάτες του στην αθλήτρια που κερδίσει τον τίτλο της MVP κάθε εβδομάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι το "Ioannis hair & beauty team' στο Κολωνάκι εκτός από τη 'μεταμόρφωση' της MVP προσφέρει και 30% έκπτωση σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες βόλεϊ (για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 210 360 9005)

«Είναι ένα πολύ όμορφο δώρο και μια πολύ έξυπνη ιδέα της Ομοσπονδίας. Εξάλλου σε ποιον δεν αρέσει να τον περιποιούνται;», είπε η διεθνής κεντρική του Ολυμπιακού, η οποία συναντήθηκε με την Άντζελα Ευριπίδη και θυμηθήκαν τα της εκδήλωσης παρουσίασης της Νάξου, μίλησε για τα μέχρι τώρα τεκταινόμενα στο πρωτάθλημα αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι έκανε ένα μικρό φλας μπακ στην καριέρα της.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags