Facebook Pixel Ma che c@zzo Alberto? Αυτή είναι είδηση για τον Μαλεζάνι!
| 2014-11-23 10:30:00

Ma che c@zzo Alberto? Αυτή είναι είδηση για τον Μαλεζάνι!

Ma che c@zzo Alberto? Αυτή είναι είδηση για τον Μαλεζάνι!

Ο ΙΤΑΛΟΣ τεχνικός δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει, τόσα χρόνια μετά από το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό...

Στα 60 του χρόνια, πιο ώριμος από ποτέ ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, τόσο σαν άνθρωπος όσο και σαν προπονητής, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθεί ξανά ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ελλάδα μαζί του.

Δεν εξηγείται διαφορετικά η απόφασή του να καλέσει τον Γιώργο Καραγκούνη και να αυτοπροταθεί για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, όταν λύσει επίσημα το συμβόλαιό του ο Κλαούντιο Ρανιέρι!

Στον κόσμο του ο Αλμπέρτο, δηλαδή, καθώς δεν έχει πάρει χαμπάρι ακόμα ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει η καλύτερη άποψη για εκείνον, μετά από το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό!

Δεν λέει κανένας ότι δεν είναι καλός προπονητής, κάθε άλλο. Όταν όμως η ΕΠΟ βγάζει προς τα έξω ότι θέλει να φέρει κάποιον στην Εθνική τύπου Αναστασιάδη, για παράδειγμα, για να γίνουν ξανά οικογένεια τα αποδυτήρια αλλά και για να υπάρξει μία συγκεκριμένη οργάνωση και δομή στην ομάδα, είναι περίπου... κωμικό να αυτοπροτείνεται ο Μαλεζάνι!

Ο "Κάρα", πάντως, όπως αποκαλύπτει σήμερα η "Live Sport", του είπε ότι οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας θα αποφασίσουν για τον διάδοχο του Ρανιέρι, μετά από την επίσημη απομάκρυνση του Ιταλού τεχνικού...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags