Facebook Pixel "Με τον ΠΑΟΚ είναι ντέρμπι, σας θέλουμε εκεί"!
| 2014-12-01 19:19:00

"Με τον ΠΑΟΚ είναι ντέρμπι, σας θέλουμε εκεί"!

"Με τον ΠΑΟΚ είναι ντέρμπι, σας θέλουμε εκεί"!

Ο Κώστας Φορτούνης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, αφού στάθηκε στη σημασία της αναμέτρησης, αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας και τον κάλεσε να τους στηρίξει στο ντέρμπι της Τετάρτης από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

«Θέλουμε να δούμε όλα τα καθίσματα στο Καραϊσκάκη γεμάτα! Να νιώσουμε την ατμόσφαιρα καυτή, όπως ξέρουμε ότι είναι στο γήπεδό μας. Το ματς με τον ΠΑΟΚ έχει ιδιαίτερη σημασία. Όχι μόνο γιατί πρόκειται για ένα παιχνίδι κορυφής, το οποίο μπορεί να μας φέρει στην πρώτη θέση. Αυτός είναι ούτως ή άλλως ο μεγάλος μας στόχος!

Να ανέβουμε στην πρώτη θέση και να μείνουμε εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ πρόκειται πάντα για μία «μάχη» γοήτρου. Μία αναμέτρηση που τραβάει το ενδιαφέρον του κοινού. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει χαρακτηριστεί δίκαια «δωδέκατος παίκτης». Είναι! Κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοί μας πρέπει να το δείξουν ξανά. Ακόμα και στις καθυστερήσεις του αγώνα, πρέπει όλοι να φωνάζετε υπέρ του Ολυμπιακού. Σας περιμένουμε στο γήπεδο», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Κώστας Φορτούνης. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags