Facebook Pixel Τον "χρυσώνουν" - Θα μείνει;
| 2014-12-08 16:20:00

Τον "χρυσώνουν" - Θα μείνει;

Τον "χρυσώνουν" - Θα μείνει;

Με αύξηση κοντά στα δέκα χιλιάδες δολλάρια τον μήνα, η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει μέχρι το τέλος της σεζόν τον...

...«μπόμπερ» Ίνγκλις. Παπάδες κάνει με την μπασκετική ΑΕΚ ο Ινγκλις. Το παλικάρι βάζει τη μία εικοσάρα μετά την άλλη και είναι σούπερ απαραίτητος. Κι όπως σας είχα προϊδεάσει πριν λίγες, ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι έτοιμος να βάλει το χέρι στην τσέπη για να υπογραφεί νέο συμβόλαιο και να κοιμάται ήσυχος μέχρι το τέλος της σεζόν.

 

Για όσους δεν είχατε τη χαρά να με διαβάσετε, θυμίζω ότι στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο παικταράς, υπήρχε ένας όρος. Σύμφωνα μ' αυτό τον όρο, λοιπόν, αν μεταξύ της 14ης Δεκεμβρίου και της 14 Ιανουαρίου, εμφανιστεί ομάδα του εξωτερικού που τον πληρώσει καλά, ο Καναδός μπορεί να πει στους ΑΕΚτζήδες: «Χάρηκα για τη γνωριμία, μάγκες. Εμεινα λίγο, αλλά σας αγάπησα πολύ. Τα φιλιά μου, μπάι μπάι». Και να φύγει. Αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα αν ο Ινγκλις δεν είχε αποδειχθεί λίρα εκατό. Τώρα όμως που είναι σούπερ απαραίτητος και δίνει νίκες, το αφεντικό θέλει να τον καβατζώσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Αρα, να του βγάλει από το συμβόλαιο αυτό τον όρο. Αρα, να τον πληρώσει περισσότερο για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, χωρίς όρους και κουραφέξαλα. Εννοείται ότι ξέρω και τα ποσά, τι είμαστε, τίποτα φλώροι; Κομάντο θα πάμε.

 

Τα είκοσι ζεστά χιλιάρικα σε αμέρικαν ντόλαρς που παίρνει τον μήνα (πρώτος μάγκας είσαι), θα γίνουν περίπου τριάντα. Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, τριάντα χιλιάρικα. Σούπερ. Και θα κάνω και μια πρόβλεψη. Στην ΑΕΚ τους βλέπω να αισιοδοξούν και τον Ινγκλις τον βλέπω να γουστάρει με τον κόσμο της ομάδας και την υπέροχη χώρα μας. Κι αφού θα παντελονιάσει, γιατί να μην υπογράψει;

Πηγή: SportDay

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags