Facebook Pixel O Τ. Νικολογιάννης για το Γιουβέντους-Ατλέτικο!
| 2014-12-10 16:24:00

O Τ. Νικολογιάννης για το Γιουβέντους-Ατλέτικο!

O Τ. Νικολογιάννης για το Γιουβέντους-Ατλέτικο!

Βλέπω σήμερα ένα ανάθεμα πολλών φίλων του Ολυμπιακού , αλλά και κάποιων δημοσιογράφων, για το γεγονός, ότι Γιουβέντους και Ατλέτικο στα τελευταία λεπτά του αγώνα δεν κουνήθηκαν και έμεινε το ματς στην ισοπαλία, που τους βόλευε.

Δεν λέω ότι έχουν άδικο και εγώ στην θέση τους την ίδια πίκρα και οργή θα ένοιωθα. Αυτό που με ενοχλεί είναι τα δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Όταν αυτά γίνονται επί 10 στην Ελλάδα και εμείς τα λέμε, οι ίδιοι(που είναι έξαλλοι με το χθεσινό φιλικό) μας λένε γραφικούς και ότι απαξιώνουμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Και μιλάμε για παιχνίδια, που κάνουν μπαμ ότι είναι διπλό ημίχρονο, άσο τελικό, η παιχνίδια που οι αντίπαλοι επίσης δεν κουνιούνται. Πολλές φορές τα έχουμε δει στην Ελλάδα με αυτά…ζούμε κάθε Κυριακή, αλλά μόνοι μας τα λέμε και οι άλλοι μας κατηγορούν, ότι πολεμάμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Σαν φιλικό λένε, ότι έπαιζαν Ατλέτικο και Γιουβέντους στο τελευταίο ημίωρο. Δεν διαφωνώ. Η τελευταία φάση απ’ότι είδα έγινε στο 75 και μετά και οι δύο βολεύτηκαν με την ισοπαλία.

Όταν λέμε εμείς στην Ελλάδα για τα …φιλικά που γίνονται είμαστε γραφικοί και κάνουμε πόλεμο…. Και μιλάμε για παιχνίδια που ο αντίπαλος μαρκάρει με τα …μάτια και τρώει τέσσερα γκολ, ενώ σε άλλο παιχνίδι η ίδια ομάδα τρώει ..σίδερα και παίζει με το μαχαίρι στα δόντια. Αρα ναι έγινε φιλικό το παιχνίδι Γιουβέντους-Ατλέτικο ειδικά στο τελευταίο ημίωρο –αν θέλετε- αλλά δεν γίνεται να είναι αυτό φιλικό και στα …φιλικά που γίνονται στην Ελλάδα να λέμε άλλα . Και οι ίδιοι , που λένε για το χθεσινό φιλικό να μιλάνε για παλικαρίσιες νίκες στα ….φιλικά που γίνονται στην Ελλάδα. Δεν γίνεται να ισχύει το «με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω».

Δεν γίνεται ο Παναθηναϊκός να «φτύνει» αίμα στο πρωτάθλημα για να πάρει τους βαθμούς(και καλά κάνουν οι αντίπαλοι) και οι ίδιοι αντίπαλοι να …μαρκάρουν με τα μάτια σε άλλα παιχνίδια , είτε λόγω …στοιχήματος. είτε λόγω εξάρτησης. Και όλοι αυτοί που λένε σήμερα για το φιλικό Γιουβέντους-Ατλέτικο να λένε για την Ελλάδα , ότι είμαστε φαντασιόπληκτοι όλοι εμείς που μιλάμε για ...φιλικά! Δεν γίνεται μάγκες. Οχι όπου μας συμφέρει είναι φιλικό και όπου δεν μας συμφέρει είναι ....πεντακάθαρο. Δεν πάει έτσι...

ΥΓ: Οι Ενώσεις μία, μία βγαίνουν και ζητάνε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή να πάρει θέση μετά τις διώξεις, που έχουν γίνει από τον εισαγγελέα Κορέα. Αυτός, όμως, εκεί ακούνητος. Τον φτύνουν και νομίζει, ότι βρέχει.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags