Facebook Pixel O M. Χριστόγλου για το Ολυμπιακός - Λεβαδειακός!
| 2014-12-14 15:40:00

O M. Χριστόγλου για το Ολυμπιακός - Λεβαδειακός!

O M. Χριστόγλου για το Ολυμπιακός - Λεβαδειακός!

«Ματώνει» κι εκεί που έκανε παρέλαση...

Ο Ολυμπιακός πήρε μια υπερπολύτιμη, όσο και δύσκολη νίκη στη Λιβαδειά, μετά τα δύο απανωτά ανεπιτυχή αποτελέσματα στην έδρα του.

Ο Μίτσελ αντιλήφθηκε πως έπρεπε ν’ ανοίξει το παιχνίδι από τα άκρα και όταν συνέβη αυτό ήρθαν τα δύο γκολ και η ανατροπή, με πρωταγωνιστές τους Αφελάι και Ντοσεβί, ωστόσο θα πρέπει να διορθωθούν πολλά πράγματα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πάλι τη ζωή τους δύσκολη. Σε αυτό το ματς απέναντι σε μια πολύ συγκροτημένη και αξιόμαχη ομάδα, ο Ολυμπιακός δέχτηκε ένα γκολ, προσπάθησε να ισοφαρίσει γρήγορα, ωστόσο για ένα μεγάλο διάστημα στο μέσον της αναμέτρησης είχαν κενό στην απόδοση τους. Κι αυτό συνέβη γιατί δεν μπορούσαν να ανοίξουν ξανά την πολυπρόσωπη άμυνα των αντιπάλων και να μπορέσουν να φτιάξουν ξεκάθαρες ευκαιρίες. Όταν άλλαξε ο σχηματισμός και ο Αφελάι με τον Ντοσεβί, κατάφεραν να πάρουν περισσότερες πρωτοβουλίες, ο Θρύλος, έστω και στις καθυστερήσεις κατόρθωσε να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται ενίσχυση.

Το χειμερινό παζάρι πρέπει να βρει τον Ολυμπιακό να ενισχύεται. Είναι φανερό πως στην άμυνα υπάρχει χαρακτηριστικό πρόβλημα και ένα ακόμα γκολ να έρχεται από στημένη φάση. Ο Σιόβας είναι φανερό πως βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό και οπωσδήποτε χρειάζεται επιπλέον λύσεις. Όπως προσθήκες χρειάζονται και στα άκρα, αλλά και στην επίθεση για τους «ερυθρόλευκους».

Αυτό που πρέπει να κρατήσει κανείς είναι η εμφάνιση του Αφελάι, που έδειξε σήμερα πως μπορεί και πρέπει να παίζει πάνω στη γραμμή. Γενικά ο Ολυμπιακός πρέπει να ανοίξει το παιχνίδι του στο πλάτος του γηπέδου, ώστε να μπορέσει με αυτόν τον τρόπο να ξεκλειδώσει τις ταμπουρωμένες αντίπαλες άμυνες. Όμως είναι φανερό και το γεγονός πως ο Ολυμπιακός, σε γήπεδα που έκανε πάρτι τα προηγούμενα χρόνια, περνάει με μεγάλη δυσκολία. Οι μεταγραφές τον Ιανουάριο είναι επιβεβλημένες.

Πηγή: SportFM.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags