Facebook Pixel Αυτό είναι το σήριαλ από την Καβάλα που σκοτώνει!
Life
| 2015-01-05 14:00:00

Αυτό είναι το σήριαλ από την Καβάλα που σκοτώνει!

Αυτό είναι το σήριαλ από την Καβάλα που σκοτώνει!

"Το σύμπλεγμα της αράχνης", έγινε Viral, με άπειρα views! Αμοντάριστα πλάνα, μουσικές που κόβονται χωρίς λόγο, Αγγελοπουλική σκηνοθεσία και ερμηνείες που σε κάνουν να ...εθίζεσαι

"Το σύμπλεγμα της αράχνης" είναι μια παραγωγή, λέμε τώρα, από την αγαπημένη μας σε όλους Καβάλα. Έχει γίνει Viral με χιλιάδες views στο YouΤube και αποκτά όλο και περισσότερους fans.

Έχει φανατικούς εχθρούς αλλά και θερμούς υποστηρικτές που περιμένουν το επόμενο επεισόδιο με υστερία. Πρόκειται για μια οικογενειακή παραγωγή αφού σενάριο-σκηνοθεσία-κάμερα-μοντάζ κάνει η μητέρα της πρωταγωνίστριας, Ελευθερία Καραδήμου, ενώ στο σήριαλ παίζουν οι δύο κόρες της, ο άντρας, ο γαμπρός της και η ίδια!!! 

Το άκουσα την τελευταία εβδομάδα από πολλές διαφορετικές παρέες να το σχολιάζουν και μπήκα στον πειρασμό να το δω. Τα λόγια είναι περιττά… Δεν θα σας πω τι με έκανε να το λατρέψω … Θέλω να το δείτε!!!

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα επεισόδιο της σειράς… 

Υπόθεση

Η ηρωίδα μας είναι η Στεφανία, μια επιτυχημένη συγγραφέας που κατηγορείται για το φόνο του συζύγου της. Η αστυνομία παραλληλίζει την ομοιότητα των γεγονότων με κάποιο μυθιστόρημα της. Ποιος όμως τελικά σκότωσε τον εφοπλιστή Γεωργίου και γιατί; Αμοντάριστα πλάνα, μουσικές που κόβονται χωρίς λόγο, Αγγελοπουλική σκηνοθεσία, συντακτικά λάθη και ερμηνείες που σε κάνουν να… εθίζεσαι… Το σύμπλεγμα της αράχνης μπορείτε να το βλέπετε στο YouΤube!!! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags