Facebook Pixel Η "Βασίλισσα" έκανε... ματ στον ΟΦΗ!
| 2015-01-17 17:53:00

Η "Βασίλισσα" έκανε... ματ στον ΟΦΗ!

Η "Βασίλισσα" έκανε... ματ στον ΟΦΗ!

Άνετη νίκη με 4-1 πήρε η Βέροια επί του ΟΦΗ και εδραιώθηκε στην έκτη θέη του πρωταθλήματος. Δύο γκολ ο Μπεν. Αποβολή του Τριποτσέρη για τους Κρητικούς.

Η "Βασίλισσα" έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της και έχοντας απέναντί της έναν ΟΦΗ με πολλά προβλήματα, κατάφερε να πάρει μια πολύ εύκολη νίκη, συνεχίζοντας την εξαιρετική της πορεία στην φετινή Superleague.

Στο 18' ο Μπεν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ ο Μπαργκάν αστόχησε σε δεύτερο πέναλτι που κέρδησε η Βέροια και που απέφερε την αποβολή του Τριποτσέρη (30') με δεύτερη κίτρινη (στο ριπλέϊ δεν φαίνεται να υπάρχει χέρι από τον αμυντικό του ΟΦΗ).

Οι Κρητικοί έφτασαν στην ισοφάριση στο 37' με τέρμα του Μακρή, αλλά η χαρά τους κράτησε μόλις για ένα λεπτό, αφού με την σέντρα ο Παυλίδης έβαλε ξανά μπροστά την "Βασίλισσα".

Ο Καλτσάς στο 39' έκανε το 3-1 φθάνοντας τα 10 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Μπεν να διαμορφώνει το τελικό 4-1 στο 59', σε ένα δεύτερο ημίχρονο διαδικαστικού χαρακτήρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Όστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Παυλίδης, Μπαργκάν (61' Κάμπορα), Μπεν, Μπατιόν, Μαλόν, Βεργώνης (70' Άρτσε), Καλτσάς (76' Εσπάρθα), Βέρτζος

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Λόρια, Τριποτσέρης, Μπανούσης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (46' Κάλαϊτζιτς), Τζορτζ (69' Μαραθιανός), Ροβίθης, Λαμπρόπουλος (56' Μανιδάκης), Στάθης, Φαζός, Μακρής

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags