Facebook Pixel Απάντηση Πέτριτς σε Αναστασίου!!
| 2015-01-31 17:38:00

Απάντηση Πέτριτς σε Αναστασίου!!

Απάντηση Πέτριτς σε Αναστασίου!!

Ευθεία «επίθεση» από τον Κροάτη στον προπονητή του, με αφορμή τα όσα είχε πει αυτός αμέσως μετά τον αποκλεισμό από την Ξάνθη και τις ευθύνες που είχε ρίξει στους παίκτες.

Άρχισαν τα... όργανα στον Παναθηναϊκό, καθώς λίγα 24ωρα μετά τα «καρφιά» του Γιάννη Αναστασίου στους παίκτες του, με αφορμή τον αποκλεισμό από την Ξάνθη στην Λεωφόρο, ο Ντάνιελ Πέτριτς τον... έβγαλε και αυτός με την σειρά του στην σέντρα, λέγοντας πως είναι εύκολο να λες πάντα για την νοοτροπία (διαβάστε τι είχε πει σχετικά ο κόουτς των Πρασίνων ΕΔΩ)!

"Είναι εύκολο να λες πάντα για την νοοτροπία. Η νοοτροπία δεν έχει αλλάξει από πέρυσι. Αν έχεις αυτή την νοοτροπία, την έχεις. Δεν αλλάζει κάθε εβδομάδα. Ξέρουμε ότι κάναμε κάποια άσχημα παιχνίδια, όμως υπάρχει κάποιες στιγμές και ο αντίπαλος. Για παράδειγμα η Ξάνθη έπαιξε πολύ οργανωμένα. Φυσικά παίζαμε στην έδρα μας και έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν είναι εύκολο. Είναι δύσκολο και προσπαθούμε να το λύσουμε. Το σκεφτόμαστε καθημερινά, προσπαθούμε να το λύσουμε, να παίξουμε καλυτερα και να καταλάβουμε γιατί υπάρχουν αυτά τα σκαμπανεβάσματα" είναι κάποια από τα λόγια του Πέτριτς στη Nova.

Στην συνέχεια ο 34χρονος φορ αναφέρθηκε και στην ψυχολογία που επικρατεί στο Τριφύλλι μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο: "Αυτή τη στιγμή είναι όλοι απογοητευμένοι. Το Κύπελλο είναι πάντα μια μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσεις κάτι και να προκριθείς στην Ευρώπη.

Αν δεις τα πρόσωπα των παικτών, όλοι είναι πραγματικά απογοητευμένοι για τον αποκλεισμό, όμως έχουμε το κίνητρο και τη θέληση να δείξουμε μια αντίδραση την Κυριακή. Πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο, να παλέψουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Διαβάστε κι αυτό: Να γιατί γκρινιάζει ο Δημήτρης στον Ιβάνοβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags